Killer Instinct

Välkommen till Killer Instinct för Xbox One och Windows 10. Här hittar du länkar till videor och demos, information om skillnader mellan olika spelversioner samt felsökningshjälp. Du kan också hitta länkar till köp av spelet för Xbox One och Windows 10.

Översikt över Killer Instinct

Administration av och hjälp för Killer Instinct på Xbox One

Administration av och hjälp med Killer Instinct på Windows 10

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Killer Instinct" som du läste om eller ett annat problem?