Microsoft Solitaire Collection på iOS och Android

Du kan nu spela Microsoft Solitaire Collection på iOS och Android! Här hittar du information om och hjälp för din spelupplevelse.

På den här sidan

Nedladdning och installation

Så här laddar du ned och installerar Microsoft Solitaire Collection på din iOS- eller Android-enhet:

1. Öppna App Store (iOS-enheter) eller Google Play Butik (Android-enheter) och sök efter “Microsoft Solitaire Collection.”
  2. På informationssidan väljer du Installera.
  3. När installationen är slutförd klickar du på Öppna.

Du kan också starta appen från startsidan genom att välja panelen Microsoft Solitaire Collection.

Logga in med ditt Xbox Live-konto

Om du loggar in med ditt Xbox Live-konto kan du tjäna in achievements, delta på rankningslistor och tävla i dagliga utmaningar. Om du spelar Microsoft Solitaire Collection på andra enheter kommer dina framsteg också att synkas mellan dessa enheter. Det innebär att du kan göra framsteg i dina dagliga utmaningar var du än är!

För att logga in på Xbox Live väljer du menyknappen och sedan Utmaningar > Dagliga utmaningar.

När du ombeds logga in med ditt Microsoft-konto använder du samma konto som du använder för att spela Microsoft Solitaire Collection på dina andra enheter.

Köpa en Premium-prenumeration

Om du köper en Premium-prenumeration kan du dölja annonser i spelet och tjäna ytterligare mynt för dina dagliga utmaningar. Premium-prenumerationer kan köpas per månad eller per år.

Om du vill köpa en Premium-prenumeration väljer du guldspelkorten när du spelar (de visas upptill på skärmen) och följer uppmaningarna. Du måste ha ett betalningsalternativ kopplat till ditt Apple Store- eller Google Play Butik-konto för att kunna genomföra ett köp.

Obs! Om du redan har en Premium-prenumeration från en annan enhet, till exempel Windows, kan den prenumerationen inte överföras till din iOS- eller Android-enhet.

Vanliga frågor

Om du har frågor om Microsoft Solitaire Collection på iOS går du till http://zone.msn.com/microsoftcasualgames/casualsuite/support/mssosup-ios.htm.

Om du har frågor om Microsoft Solitaire Collection på Android går du till http://zone.msn.com/microsoftcasualgames/casualsuite/support/mssosup-android.htm.

En komplett lista med vanliga frågor om Microsoft Solitaire Collection finns på Vanliga frågor om Microsofts allmänna spel.

Om du vill nå communityn, diskutera allt om Microsoft Solitaire Collection (inklusive dagliga utmaningar), få hjälp av experter och se videor som visar lösningar går du till Microsoft Solitaire Collection-communityn på Facebook.

Felsökning

Om du får problem med installationen:

• För iOS-enheter går du till Apple Store-supporten.
  • För Android-enheter går du till Google Play-supporten.

Om du har problem med att logga in på Xbox Live klickar du här för att kontrollera status för tjänsten. Om tjänsten inte är tillgänglig kommer du att informeras på den här sidan när den är igång igen, så att du kan logga in på ditt konto.

Om du är offline eller inte ansluten till Xbox Live när du tjänar in ett achievement visas det inte på ditt konto. Det löser du genom att gå online och ansluta till Xbox Live. Sedan försöker du tjäna in samma achievement igen.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Microsoft Solitaire Collection på iOS och Android" som du läste om eller ett annat problem?