Minecraft

Välkommen till Minecraft-supporten Här hittar du support för själva spelet och vanliga frågor för vissa versioner av spelet. Om du har problem med köp eller installation ska du kontakta det företag som tillverkat enheten för att få ytterligare hjälp, om det inte är en Microsoft- eller Xbox-enhet.

För att komma igång väljer du den version av spelet som du spelar i listan nedan.

Översikt över Minecraft

Administration av och hjälp om Minecraft: Xbox One Edition

Administration av och hjälp om Minecraft: Xbox 360 Edition

Administration av och hjälp för Minecraft: Windows 10 Edition

Hjälp för Minecraft: Pocket Edition för Windows Phone

Hjälp för Minecraft: PC (Java), Mac eller Linux

Hjälp för Minecraft: PlayStation 3 Edition, PlayStation 4 Edition eller PS Vita Edition

Hjälp för Minecraft: Wii U Edition, Nintendo Switch Edition eller New Nintendo 3DS Edition

Hjälp för Minecraft: Pocket Edition för iOS eller Apple TV Edition

Hjälp för Minecraft: Pocket Edition för Android

Hjälp för Minecraft: Gear VR Edition

Hjälp för Minecraft: Fire TV Edition