Vanliga frågor om Minecraft: New Nintendo 3DS Edition

Den här sidan ger dig svar på vanliga frågor om Minecraft: New Nintendo 3DS Edition.

Obs! Om du vill köpa spelet går du till Nintendo eShop på New Nintendo 3DS-konsolen.

På den här sidan

Kommer Better Together-uppdateringen för New Nintendo 3DS Edition?

Vi kommer att fortsätta få uppdateringar efter lanseringen, men inte Better Together-uppdateringen.

Kan jag spela Minecraft: New Nintendo 3DS Edition på alla typer av Nintendo 3DS-maskinvara?

Minecraft: New Nintendo 3DS Edition kan bara spelas på New Nintendo 3DS-serien (New Nintendo 3DS-, New Nintendo 3DS XL- och New Nintendo 2DS XL-system).

Kan jag spela flerspelarspel?

Någon flerspelarfunktion är inte tillgänglig för tillfället.

Ingår Super Mario Mash-up Pack i New Nintendo 3DS Edition?

Super Mario Mash-up Pack ingår inte i versionen. Minecraft: New Nintendo 3DS Edition innehåller fem skalpaket och två strukturpaket för att anpassa din värld. De är:

• Skalpaketen Biome Settlers 1 och 2
  • Skalpaketet Journey to the West
  • Skalpaketet Holiday 2015
  • Skalpaketet Redstone Specialist
  • Strukturpaketet Plastic
  • Strukturpaketet City

Har New Nintendo 3DS Edition stöd för 3D?

Minecraft: New Nintendo 3DS Edition kan bara spelas i 2D-standardvisningslägen.

Har New Nintendo 3DS Edition stöd för ytterligare nedladdningsbart innehåll?

Minecraft: New Nintendo 3DS Edition innehåller fem skalpaket och två strukturpaket för att anpassa din värld. Vi kommer att ha mer nedladdningsbart innehåll senare.

Kan jag överföra det jag sparat från andra Nintendo-plattformar?

Det finns inget sätt att överföra det du sparat från andra plattformar till Minecraft: New Nintendo 3DS Edition. Upplev unika New Nintendo 3DS Edition från grunden.

Är Minecraft: New Nintendo 3DS Edition-världarnas storlek annorlunda än på andra konsoler?

Världar på New Nintendo 3DS Edition är större än världarna i Wii U Edition.

Vilken version av Minecraft är Minecraft: New Nintendo 3DS Edition?

När den släpps kommer den här versionen att vara mycket lik Minecraft: Pocket Edition 0.15.4. Som med alla nya versioner av Minecraft måste vi ur utvecklingssynpunkt utgå från en känd version av spelet och sedan uppdatera efter hand. Därför kommer innehållet i New Nintendo 3DS Edition att skilja sig från innehållet i andra versioner vid lanseringen. Vi kommer att uppdatera spelet så länge folk fortsätter att spela.

Varför har inte min eManual samma språk som jag valt för spelet?

Det här ett känt uppförande och eManualer öppnas på det språk du har valt som ditt systemspråk för New Nintendo 3DS. Ändra systemspråket på ditt New Nintendo 3DS-system om du vill ändra språket i din eManual.

Hur uppdaterar jag Minecraft: New Nintendo 3DS Edition?

En trådlös internetanslutning krävs för att ladda ned programvaruuppdateringar och ditt system måste vara online när uppdateringen görs. Så här uppdaterar du:

1. Från startsidemenyn startar du Minecraft: New Nintendo 3DS Edition.
  2. Om en uppdatering är tillgänglig visas "En programvaruuppdatering är tillgänglig" på den övre skärmen.
  3. Välj Uppdatera eller tryck på Y-knappen för att påbörja uppdateringsprocessen. Du kan också välja att inte uppdatera nu om du vill uppdatera senare.

Två alternativ finns att välja på: "Ladda ned nu" och "Visa information i Nintendo eShop och ladda sedan ned".

Ladda ned nu

Om du väljer det här alternativet kan du ladda ned programvaruuppdateringen omedelbart. Programvaruuppdateringen utförs omedelbart och kan ta ett tag. Så här gör du detta:

1. Välj Ladda ned nu.
  2. Välj Ja eller tryck på A-knappen för att fortsätta.
  3. När uppdateringen är genomförd väljer du OK eller trycker på A-knappen.

Visa information i Nintendo eShop och ladda sedan ned

Om du väljer Visa information i Nintendo eShop kommer du till Nintendo eShop-sidan. Där kan programvaruuppdateringen antingen genomföras omedelbart eller så kan du välja alternativet att ladda ned uppdateringen senare när systemet är i viloläge. Så här gör du detta:

1. Välj Visa information …
  2. När Nintendo eShop lästs in väljer du Tryck här för att ladda ned.
  3. Välj Nästa när du ombes läsa betygsinformationen.
  4. Välj Ladda ned.
    1. Nedladdningen påbörjas nu omedelbart.
    2. Saker som laddas ned senare laddas ned när systemet går i viloläge.

När nedladdningen är klar används uppdateringen automatiskt. När du har startat spelet kan du gå till Alternativ > Uppdateringinformation på huvudmenyn för att se information om uppdateringen.

Om du vill ha mer information eller om det uppstår problem när du uppdaterar din konsol går du till Nintendo-supporten.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Vanliga frågor om Minecraft: New Nintendo 3DS Edition" som du läste om eller ett annat problem?