NBA 2K20

Lär dig allt om NBA 2K20: versioner, funktioner, support med mera. Mer information finns på Produktsida för NBA 2K20.

Support för NBA 2K20

Om du vill ha tips och andra supportalternativ för NBA 2K20 går du till Supportsidan för NBA 2K20.

Se vad du har köpt

Gå till Orderhistorik för att se dina transaktioner.

Ta reda på vad andra säger om NBA 2K20

Se om ditt problem diskuteras i NBA 2K20- forumen.

Håll dig uppdaterad om NBA 2K20

Hitta den senaste och bästa informationen om NBA 2K20 på Twitter.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "NBA 2K20" som du läste om eller ett annat problem?