Ansluta till och felsöka Nike+ Kinect Training

Översikt

Med Nike+ Kinect Training kan du ta del av Nike+ och tjäna NikeFuel. Genom att koppla ditt konto för Nike+ kan du ta del av integrerade Facebook-funktioner.

Lösningar

Systemkrav

För att använda Nike+ Kinect Training på din Xbox 360-konsol krävs följande:

• En Xbox 360-konsol ansluten till Xbox Live
  • Ett Xbox Live Gold- eller Xbox Game Pass Ultimate-konto
  • Ett konto för Nike+

Koppla till och hantera ditt konto för Nike+

Koppla till ett befintligt konto för Nike+

Du kan enkelt koppla ditt Xbox Live Gold- eller Xbox Game Pass Ultimate-konto till ditt konto för Nike+ genom att ange e-postadress och lösenord. Så här gör du:

(Obs! För den här delen behöver du en Xbox-spelkontroll som är ansluten till Xbox 360-konsolen.)

1. Välj Alternativ från huvudmenyn.
  2. Välj Konto för Nike+.
  3. Välj Koppla befintligt konto.
  4. Läs igenom och godkänn tjänstvillkoren och sekretesspolicyn för Nike+.
  5. Logga in med din e-postadress och ditt lösenord för Nike+.

Koppla bort ett konto för Nike+

Du kan när som helst koppla bort ditt Xbox Live Gold- eller Xbox Game Pass Ultimate-konto från ditt konto för Nike +. Så här gör du:

1. Välj Alternativ från huvudmenyn.
  2. Välj Konto för Nike+.
  3. Välj Koppla bort konto.
  4. Läs igenom och godkänn tjänstvillkoren och sekretesspolicyn för Nike+.

Obs! Du kan inte använda funktioner kopplade till Nike+ efter att ditt Xbox Live Gold- eller Xbox Game Pass Ultimate-konto kopplats bort från kontot för Nike+.

Skapa ett nytt konto för Nike+

Om du inte redan har ett konto för Nike+ kan du skapa ett direkt på konsolen.

(Obs! För den här delen behöver du en Xbox-spelkontroll som är ansluten till Xbox 360-konsolen.)

1. Välj Alternativ från huvudmenyn.
  2. Välj Konto för Nike+.
  3. Välj Skapa nytt konto.
  4. Läs igenom och godkänn tjänstvillkoren och sekretesspolicyn för Nike+.
  5. Ange din e-postadress och välj ett lösenord – du kan använda din gamertag som skärmnamn för Nike+ eller välja ett nytt.
  6. När uppgifterna godkänts kommer ditt Xbox Gold Live eller Xbox Game Pass Ultimate-konto automatiskt att kopplas till ditt nya konto för Nike+.

Felsökning

Har du problem med Nike+ Kinect Training? Försök med följande lösningar.

Lösning 1: Kontrollera ditt användarnamn och lösenord för Nike+

Kontrollera att du använder samma användarnamn och lösenord som du använder för ditt konto för Nike+.

Lösning 2: Testa din anslutning till Xbox Live

Kontrollera att du är ansluten till Xbox Live.

Om du inte kan ansluta till Xbox Live läser du Lösning på att det inte går att ansluta till Xbox Live.

Lösning 3: Kontrollera sekretessinställningarna på ditt Xbox Gold Live Gold-konto

Så här gör du:

1. Välj Inställningar från Xbox 360 dashboard och sedan Sekretess.
  2. Välj Ändra inställningar.
  3. Välj Anpassa.
  4. Rulla ned till och välj Delning av träningsinformation och välj Offentlig eller Bara kompisar.

För mer information, gå till Hantera information och sekretessinställningar för Fitness på Xbox 360.

Lösning 4: Kontakta Nike+ Support

Om du behöver hjälp med kontot för Nike+ går du till Nike+ Support.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Ansluta till och felsöka Nike+ Kinect Training" som du läste om eller ett annat problem?