Vanliga frågor och svar om Ori and the Blind Forest: Definitive Edition för Nintendo Switch

Den 27 september 2019 släpptes Ori and the Blind Forest: Definitive Edition på Nintendo Switch. Du kan köpa den här titeln digitalt i Nintendo eShop på Nintendo Switch-konsolen. På den här sidan hitta du svar på vanliga frågor om den här versionen.

Vanliga frågor

Vilken typ av spel är Ori and the Blind Forest: Definitive Edition?

Nibel-skogen dör. En kraftig storm sätter igång en serie händelser och Ori måste resa för att hitta mod och konfrontera en mörk nemesis för att rädda Nibel-skogen. Ori and the Blind Forest har vunnit flera prestigefyllda utmärkelser. Den berättar om en ung föräldralös pojke som är född att utföra hjältedåd på en visuellt fantastisk plattform som skapats av Moon Studios. Med handritad grafik, noggrant animerade karaktärer, musik av en hel orkester och dussintals nya funktioner i Definitive Edition utforskar Ori and the Blind Forest en djupt känslomässig historia om kärlek och uppoffring och det hopp som finns i oss alla.

Vad är skillnaden mellan den ursprungliga Ori and the Blind Forest och Definitive Edition?

När vi hade levererat det ursprungliga spelet lyssnade vi på förslagen från våra fans och har lade till några spännande nya funktioner för att förbättra upplevelsen. Det här hittar du i den "Definitive Edition":

• Ytterligare innehåll: nya områden, nya hemligheter, nya färdigheter, flera historiesekvenser, flera svårighetslägen, stöd för bakåtspårning och mycket mer!
  • Upptäck Narus förflutna i två helt nya miljöer.
  • Behärska två kraftfulla nya förmågor: Dash och Light Burst.
  • Prova en mängd olika svårighetslägen, från Enkelt till Ett liv för Ori-mästarna därute.
  • Hitta nya hemliga områden och utforska Nibel snabbare genom att teleportera mellan Spirit Wells.
  • Kolla in biografläget för bilder bakom kulisserna och intervjuer med Moon Studios.

Finns det något nytt innehåll i Nintendo Switch-versionen?

Nintendo Switch-versionen är identisk med versionen för Xbox One och dator.

När lanserades Ori and the Blind Forest: Definitive Edition på Nintendo Switch?

Hela spelet lanserades på Nintendo Switch den 27 september 2019. Innan dess släpptes en demo med prologen och första delen av spelet (cirka 30 minuters spel) som en separat nedladdning den 20 september 2019.

Kommer min mina framsteg att överföras till hela spelet?

Ja, om du är klar med demon och äger och öppnar hela spelet på samma Nintendo-konto. Ofullständiga genomspelningar av demon överförs inte, men framsteg mot achievements gör det.

Kan jag överföra sparade spel från min Xbox One eller dator till Nintendo Switch?

Tyvärr är det inte möjligt just nu.

Vad gör jag om jag har fastnat i ett dåligt sparat läge på Nintendo Switch?

Ori and the Blind Forest behåller alltid dina senaste 10 sparningar, så om du har fastnat och inte kan gå vidare(oavsett orsak) kan du enkelt återställa till en tidigare sparad fil. Gå tillbaka till "Starta spel", välj det du sparat och använd sedan vänster styrspak för att navigera uppåt. Välj en tidigare sparad fil och tryck på "A" för att läsa in den sparade säkerhetskopian.

Finns det några flerspelarfunktioner i Ori and the Blind Forest: Definitive Edition?

Ori and the Blind Forest är ett äventyrsspel för en spelare. Det finns inga fler spelarfunktioner, vare sig för Nintendo Switch, Xbox One eller dator.

Varför ska jag logga in på ett Microsoft-konto på startskärmen i Nintendo Switch?

När du loggar in på ditt Microsoft-konto ansluts du till ditt Xbox Live-konto. På så sätt överförs achievements du uppnått på Nintendo Switch till din gamerscore i Xbox Live. Det gör också att du kan komma med på rankningslistorna som finns i Microsoft-tjänsterna.

Vad är ett Microsoft-konto och varför behöver jag det för Nintendo Switch?

Ett Microsoft-konto är ett kostnadsfritt konto som du kan använda för att logga in på en enhet. Även om det inte krävs för att spela Ori and the Blind Forest: Definitive Edition på Nintendo Switch kan spelare överföra sina achievements till Xbox Live och komma upp på Ori-rankningslistorna. Du kan skapa ett kostnadsfritt Microsoft-konto här.

Hur ansluter jag mitt Microsoft-konto till mitt Nintendo-konto?

Kontrollera först om du har ett kostnadsfritt Microsoft-konto. Följ sedan de här stegen:

1. Starta Ori and the Blind Forest: Definitive Edition på din Nintendo Switch.
  2. På startskärmen trycker du på "X" för att logga in med ett Microsoft-konto.
  3. Om det är första gången visas en textruta med en länk (https://www.microsoft.com/link) och en kod.
  4. Gå till länken på en separat enhet med Internet-åtkomst. Där uppmanas du att ange koden för Nintendo Switch.
  5. Ange koden i Microsoft-rutan.
  6. När du har angett koden ombeds du att logga in på det e-postkonto som är kopplat till ditt Microsoft-konto.

Detta ska länka samman Nintendo- och Microsoft-kontona. Framöver bör du loggas in automatiskt och då visas inte längre uppmaningen "Tryck på X" på Startskärmen.

Behöver jag betala en prenumerationsavgift (t.ex. Xbox Live Gold eller Xbox Game Pass Ultimate) för att kunna spela online?

Prenumerationsavgifter online bestäms av den plattform du spelar på, så varken Xbox Live Gold- eller Xbox Game Pass Ultimate-prenumeration krävs för Nintendo Switch-spelare. För att få ut så mycket som möjligt av Ori and the Blind Forest: Definitive Edition rekommenderar vi starkt att du länkar till ett kostnadsfritt Microsoft-konto.

Stöder Nintendo Switch-versionen både hand- och TV-lägen?

Ja, det gör den..

Stöder Nintendo Switch-versionen Joy-Con and Pro-handkontroller?

Absolut.

Finns det fysiska kopior av Nintendo Switch-versionen i butiker?

För tillfället kan Ori and the Blind Forest: Definitive Edition endast köpas digitalt i Nintendo eShop.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Vanliga frågor och svar om Ori and the Blind Forest: Definitive Edition för Nintendo Switch" som du läste om eller ett annat problem?