VANLIGA FRÅGOR OM PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS

Översikt

Har du en fråga om PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS? Här hittar du svaren på vanliga frågor.

På den här sidan

Hur köper jag PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS?

Om du vill köpa spelet går du till produktinformationssidan för PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS och loggar in på ditt Microsoft-konto.

Du måste ha ett uppdaterat betalningssätt för ditt konto – det kan vara ett kontokort, ett saldo på Microsoft-kontot eller ett PayPal-konto. Om du vill hantera dina betalningssätt går du till account.microsoft.com och loggar in med ditt Microsoft-konto.

Vad gör jag om jag har problem med att logga in på ditt Microsoft-konto?

Om du har problem med att logga in på ditt Microsoft-konto eller det konto du använder på din Xbox kan vi hjälpa dig med det.

Om du har glömt ditt lösenord eller om din inloggning inte fungerar som förväntat går du till Lösenord och säkerhet för ytterligare hjälp.

Jag vill rapportera en bugg eller ge förslag på en funktion – var gör jag det?

Om du hittar en bugg vill utvecklingsteamet absolut veta det! Gå till utvecklarwebbplatsen för PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS. Kontrollera om någon annan redan har rapporterat buggen. Om så är fallet kan du markera för utvecklingsteamet att du har upplevt samma problem.

Om du har förslag på en funktion följer du anvisningarna på webbplatsen för att låta utvecklingsteamet förstå hur du tänker.

Om du är med i Xbox Insider Program och har problem med att spela PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS:

1. När problemet uppstår håller du ned Xbox-knappen på handkontrollen och väljer Rapportera ett problem.
  2. Kontrollera om ditt problem redan finns i listan. Om inte väljer du Lägg till nytt problem.
  3. Under kategorier väljer du Spel > PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS.
  4. Skriv en detaljerad beskrivning av problemet du upplever och välj sedan om du vill skicka med en skärmbild eller ett videoklipp som visar när problemet inträffar.
  5. När det är klart väljer du Klar för att skicka din feedback.

Obs! Du kanske inte får feedback direkt från det team som undersöker ditt problem.

Vilka är installationskraven?

Om du vill se installationskraven för Xbox går du till produktinformationssidan för PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS.

Så här avgör du om din Xbox har tillräckligt med ledigt diskutrymme för att installera PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS:

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden och välj Spel och appar.
  2. Kontrollera ledigt diskutrymme, som visas längst ned till vänster på skärmen. Om du inte har tillräckligt med utrymme måste du antingen ta bort några av dina befintliga spel och appar eller lägga till en extern hårddisk till konsolen.

Om du använder en extern lagringsenhet med konsolen och vill ändra standardinstallationsplats:

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden.
  2. Välj Inställningar > System > Lagring.
  3. Under Hantera lagringsutrymme indikeras din standardlagringsplats med en triangel i övre högra hörnet.

Jag har frågor eller problem med upplevelsen i spelet. Var kan jag få hjälp?

Om du kör fast i någon del av spelet och behöver råd från andra spelare om vad du ska göra eller om du vill ge andra spelare tips utifrån dina egna erfarenheter finns det några olika platser kan du gå till.

• Om du har tekniska problem med Xbox One eller vill prata med andra Xbox-spelare går du till Xbox-forumen.
  • Om du har problem i spelet eller vill prata med fans och experter om spelet går du till den officiella communitysidan för PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS.

Behöver jag en Xbox Live Gold-prenumeration för att spela PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS?

Ja, du måste ha en aktiv Xbox Live Gold-prenumeration, eftersom det är ett flerspelarspel online. Du kan köpa en prenumeration från din konsol eller gå till onlinebutiken på din enhet.

Måste jag vara online eller ansluten till Internet för att spela PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS?

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS kan bara spelas online och du måste ha en Xbox Live Gold-prenumeration för att kunna spela alla spellägen. Du kommer inte att kunna spela spelet offline.

Är Xbox-versionen av PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS samma som versionen för dator/Steam?

Nej, om du äger spelet för dator/Steam måste du köpa Xbox-versionen separat. Det kan också finnas skillnader i hur spelet spelas eftersom utvecklingen av spelet pågår på båda plattformarna.

När du spelar på Xbox kommer du bara att kunna spela med andra som har Xbox. Det finns inget korsvis spelande mellan Xbox och dator/Steam.

Vad behöver jag för att prata med andra spelare medan jag spelar?

Du behöver ett headset för att kunna prata med andra medan du spelar. Du kan kommunicera med ditt team på två sätt:

• Via gruppchatt, om du bjuder in någon från din kompislista till spelet
  • Via spelet, om du paras ihop med en annan spelare som inte finns i din kompislista

Så här ser du till att kunna prata med andra spelare som inte finns i din kompislista:

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden.
  2. Gå till Logga in och välj din inloggade profil.
  3. Välj Min profil och sedan Sekretessinställningar.
  4. Om Anpassad är valt väljer du Visa information och anpassa.
    • Obs! Om du har standard för vuxna inställt behöver du inte göra något mer.
  5. Välj Kommunikation och spel för flera spelare. Under Andra kan kommunicera med röst, text eller inbjudningar ser du sedan till att Alla är valt.

Mer information om hur du pratar med andra i spelet samt felsökningstips finns i Sociala medier och sändning: Kompisar och grupper.

Hur många enheter kan jag installera PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS på?

Du kan installera PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS och spela offline på din hemmakonsol samt på dina kompisars konsoler så länge du loggar in på Xbox Live innan du spelar.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "VANLIGA FRÅGOR OM PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS" som du läste om eller ett annat problem?