Poker Smash går inte lägre att spela på Xbox One

Poker Smash är inte längre tillgängligt i Xbox One Backward Compatibility-programmet, så det går numera inte att spela på Xbox One. Du kan fortfarande spela det på Xbox 360. Dina achievements och spelframsteg följer med dit.

Vanliga frågor

F. Vad händer med mina spelframsteg och achievements?
S. Spelframsteg och achievements som du tjänat in på Xbox One överförs till Xbox 360-versionen av spelet.

F. Jag köpte saker i spelet när jag spelade på Xbox One – vad händer med de köpen?
S. Alla köp som gjorts på Xbox One, eller sedan spelet blev tillgängligt på Xbox One 16 mars 2017, kommer automatiskt att att återbetalas till det betalningsinstrument du använde vid köpet. Du kan se information om transaktionerna på ditt Microsoft-konto.

Dessutom får du en kopia av Hexic 2, som kan spelas på Xbox One via bakåtkompatibilitet, som en uppskattning för att du fortsätter att spela på Xbox. Koder för Hexic 2 kommer att skickas via Message Center till ditt konto, och du kan sedan se dem på din Xbox One-konsol eller via Xbox-appen i Windows 10. Dessa koder kommer att skickas till samma konto som användes när Poker Smash på Xbox One köptes.

F. Jag har gjort köp efter 16 mars 2017, men jag har inte fått någon återbetalning. Vad ska jag göra?
S. Om du inte har fått någon återbetalning finns det några saker du kan kontrollera:

1. Kontrollera orderhistoriken på ditt Microsoft-konto för att säkerställa att det ursprungliga köpet gjordes med det kontot. Du bör se en post för ”Poker Smash” eller relaterat innehåll – om du vill se alla transaktionerna väljer du ”Alla tillgängliga” bredvid den nedrullningsbara rutan ”Från”.
  2. Kontrollera att du loggade in med samma konto som du använde när du gjorde köpet. Om du gick igenom steg 1 ovan och inte kan se transaktionen i listan har köpet antingen gjorts med ett annat konto eller så gick transaktionen inte igenom.
  3. Om du inte fick något meddelande på din konsol eller i Xbox-appen med information om Poker Smash kan du ha köpt spelinnehållet innan det gjordes tillgängligt på Xbox One. Den här kampanjen riktar sig bara till kunder som gjort köp på Xbox One från 16 mars 2017 och framåt.
  4. Din återbetalning görs senast 30 juni 2017.

F. Vilka är berättigade att få Hexic 2?
S. Om du har laddat ned spelet på Xbox One innan 12 juni 2017 och köpt Poker Smash eller gjort köp i spelet efter 16 mars 2017 får du en kod för Hexic 2 på din Xbox One-konsol eller via Xbox-appen.

S. När får jag mitt exemplar av Hexic 2?
A. Du kommer att få ett andra meddelande kort efter det första meddelandet, med en kod för Hexic 2. Om du inte har fått det andra meddelandet inom 10 dagar efter det första meddelandet kontaktar du Xbox-supporten för ytterligare hjälp.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Poker Smash går inte lägre att spela på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?