Installera Rare Replay på Xbox One

När du köper Rare Replay får du följande 10 artiklar i paketet:

• Rare Replay (grundspel, innehåller 21 spel)
  • Banjo-Kazooie
  • Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts
  • Banjo-Tooie
  • Jetpac Refuelled
  • Kameo
  • Perfect Dark
  • Perfect Dark Zero
  • Viva Piñata
  • Viva Piñata: Trouble in Paradise

Så här gör du om du stöter på problem när du installerar spelet.

Installera från skiva

Om du köpt Rare Replay på skiva kommer du att se 10 artiklar i din kö så snart du satt in skivan i konsolen. Om du har problem med att installera något av spelen gör du så här:

1. På Startsidan öppnar du Mina spel och appar.
  2. Välj och kontrollera om några artiklar installeras.
  3. Om statusen för artiklarna är Köad eller Pausad markerar du spelet eller appen och trycker på menyknappen . Välj sedan Återuppta installation.

Om det inte finns några artiklar i kön kan du avinstallera och ominstallera spelet för att trigga installationen av det nedladdningsbara innehållet:

1. På Startsidan öppnar du Mina spel och appar.
  2. Markera Rare Replay och tryck på menyknappen på handkontrollen. Välj sedan Hantera spel.
  3. Tryck på menyknappen  på handkontrollen igen och välj Avinstallera.
  4. Sätt in spelskivan igen och installera om spelet.

Du bör nu kunna se att spelet och det nedladdningsbara innehållet installeras eller väntar på att installeras i kön.

Installera spel från Microsoft Store

Om du köpt Rare Replay från Microsoft Store kommer du att se 10 artiklar i din kö. Om de av någon anledning inte läggs till automatiskt i din kö kan du göra så här för att lägga till dem:

1. På Startsidan öppnar du Mina spel och appar.
  2. Bläddra tills du ser panelen Rare Replay.
  3. Tryck på menyknappen på handkontrollen och välj sedan Hantera spel.

Obs! Om du ser artiklar under Klar att installeras måste du installera dem manuellt.

1. Välj panelen Klar att installeras: Installera alla.
  2. Välj Installera på bekräftelseskärmen.
  3. Dina artiklar läggs i kön och installeras i bakgrunden. Om du redan har andra artiklar i kön kommer de att visas som I kö.
  4. När alla artiklar har laddats ned visas de till vänster på menyn under Hantera alla. Du bör nu kunna se att alla 10 artiklarna har installerats.

Avinstallera och installera om enskilda spel

De 10 spel som visas längst upp på den här sidan kan avinstalleras oberoende av varandra. Det innebär att du kan behålla grundspelet Rare Replay och ta bort alla eller några av de andra spelen.

Om du har tagit bort ett spel och vill lägga till det igen går du till Mina spel och appar och letar reda på panelen under Klar att installeras. Du kan också söka efter spelet i Microsoft Store på Xbox One och installera det därifrån utan att behöva köpa det igen.

Om du installerade spelet från en skiva sätter du in skivan och installerar spelet från Mina spel och appar.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Installera Rare Replay på Xbox One " som du läste om eller ett annat problem?