Red Dead Redemption 2

Skurk som håller upp ett vapen

Lär dig allt om Red Dead Redemption 2: versioner, funktioner, support med mera. Mer information finns på produktsidan för Red Dead Redemption 2.

Support för Red Dead Redemption 2

Om du vill ha tips och andra hjälpalternativ för Red Dead Redemption 2 går du till Rockstar-supporten.

Se vad du har köpt

Gå till Orderhistorik för att se dina transaktioner.

Håll dig uppdaterad om Red Dead Redemption 2

Hitta den senaste och bästa informationen om Red Dead Redemption 2 på Rockstars Twitter.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Red Dead Redemption 2" som du läste om eller ett annat problem?