Resident Evil 2

De två huvudkaraktärerna, en hord med odöda i ett stormigt Raccoon City.

Lär dig allt om Resident Evil 2: versioner, funktioner, support med mera. Information finns på produktsidan för Resident Evil 2.

Support för Resident Evil 2

Om du vill ha tips och andra hjälpalternativ för Resident Evil 2 går du till Capcom-supporten.

Se vad du har köpt

Gå till Orderhistorik för att se dina transaktioner.

Håll dig uppdaterad om Resident Evil 2

Hitta den senaste och bästa informationen om Resident Evil 2 på Capcom USA på Twitter.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Resident Evil 2" som du läste om eller ett annat problem?