Vanliga frågor om Rush: A Disney•Pixar Adventure

Översikt

Har du en fråga om Rush: A Disney•Pixar Adventure? Här hittar du svaren på vanliga frågor.

På den här sidan

Vad händer om jag slutför ett achievement och det inte låses upp?

Om du stöter på det här problemet kan följande steg inte lösa det, men de bör hjälpa dig att lösa problemet nästa gång du försöker låsa upp ett achievement:

1. Ta bort alla sparade data genom att göra följande:
    1. Från Mina spel och appar > Spel hittar du Rush: A Disney•Pixar Adventure och trycker på Menyknappen .
    2. Välj Hantera spel och tillägg.
    3. Under Sparade data väljer du Alla sparade spel och sedan väljer du Ta bort allt för att ta bort allt du har sparat.
  2. Starta om konsolen.
  3. Sätt konsolen i Offlineläge genom att göra följande:
    1. Från System > Inställningar väljer du Nätverk > Nätverksinställningar.
    2. Välj Gå offline.
  4. Starta Rush: A Disney•Pixar Adventure och starta ett nytt spel.
  5. Lås upp de nivåer/kunskaper som krävs för det achievement du inte kunde låsa upp.
  6. Starta önskad nivå och gör framsteg mot detta achievement.
    Obs! Kontrollera att du inte redan har slutfört detta achievement.
  7. Pausa spelet och sätt tillbaka konsolen i Online-läge. Det gör du genom att följa steg 3 ovan, men välj Gå online.
  8. Återuppta spelet och genomför det som behövs för ditt achievement.

Rush: A Disney•Pixar Adventure är en Xbox Play Anywhere-titel. Vad innebär det?

När du köper en Xbox Play Anywhere-titel är den din och du kan spela den både på Xbox och Windows 10. Du behöver bara köpa spelet en gång via Store på din Xbox eller Windows 10-enhet för att det ska visas i ditt spelbibliotek var du än loggar in.

Om du köpte spelet eller innehållet på Xbox och vill spela det på Windows 10 loggar du in på din Windows 10-enhet. Om spelet redan är installerat på din enhet visas det i din applista. Du kan också installera det genom att öppna Store och välja Mitt bibliotek.

Om du köpte spelet eller innehållet på Windows 10 och vill spela det på din Xbox-konsol loggar du in på din konsol och går till Mina spel och appar. Om spelet redan är installerat visas det i din spellista. I annat fall hittar du det i avsnittet Klar att installeras.

Om du vill veta mer om Xbox Play Anywhere och se vilka spel som stöds går du till webbplatsen Xbox Play Anywhere. Du kan också gå till Felsöka problem med Xbox Play Anywhere-spel om du har problem med att hitta Rush: A Disney•Pixar Adventure eller innehåll på din Xbox One eller Windows 10-enhet.

Jag ombads uppgradera min Windows-enhet för att ladda ned Rush: A Disney•Pixar Adventure. Vilken version behöver jag?

För att kunna ladda ned och installera Rush: A Disney•Pixar Adventure på Windows 10 behöver du en enhet med version 1607, med OS-version 14393.0 eller senare.

Dessutom måste din enhet ha en 64-bitarsversion av Windows 10. Om du har en 32-bitarsversion kommer du inte att kunna spela Rush: A Disney•Pixar Adventure.

Så här kan du se om du har rätt version av Windows på din enhet:

1. Gå till Start > Inställningar > System > Om.
  2. Titta efter Utgåva för att ta reda på vilken version och utgåva av Windows som körs på din dator. Se till att det är minst 1607.
  3. Titta efter OS-version och se till att det är minst 14393.0.
  4. Titta efter Systemtyp för att se om du har en 32-bitars eller en 64-bitars version av Windows.

Om du inte ser någon version måste du uppdatera innan du kan ladda ned spelet. Det finns två sätt att göra det på:

• Gå till Start > Inställningar > Uppdatering och säkerhet > Windows Update. Kontrollera om det finns några relevanta uppdateringar tillgängliga.
    Obs! Om det har gått mindre än 31 dagar sedan du uppgraderade till Windows 10 får du inte novemberuppdateringen direkt. Detta för att du ska kunna gå tillbaka till din tidigare version av Windows om du så vill. När 31 dagar har gått kommer din dator att ladda ned novemberuppdateringen automatiskt.
  • Se sidan Windows Update: Vanliga frågor om du vill uppgradera din enhet till Windows 10 med den senaste uppdateringen.

Om du har version K eller KN av Windows 10 kan du behöva ladda ned ytterligare programvara. Dessa är tillgängliga för kostnadsfri nedladdning. Om du vill göra det går du till Media Feature Pack för Windows 10 N- och Windows 10 KN-versionerna (november 2015).

Jag har registrerat mig för Windows Insider och/eller Xbox Insider Program – kan jag spela Rush: A Disney•Pixar Adventure?

Om du är med i Windows Insider Program eller om du har en enhet som kör en version som är högre än 1607 kan det uppstå vissa problem med att ladda ned och installera Rush: A Disney•Pixar Adventure på din enhet. Vi uppmuntrar dig att använda Feedback-hubben för att rapportera problem som uppstår när du kör en Insider-version av Windows. Så här gör du:

1. Välj Windows-ikonen och skriv "Feedback Hub".
  2. När appen öppnas väljer du Feedback-ikonen till vänster.
  3. Klicka på knappen Lägg till ny feedback.
  4. Välj problemknappen och skriv information i textrutorna därunder.
  5. I rutorna för kategorival nedtill väljer du Preview Programs för den första rutan och Windows Insider Forums and Support för den andra rutan.
  6. Välj Submit för att skicka din feedback.

Om du är med i Xbox Insider Program och har problem med att spela Rush: A Disney•Pixar Adventure:

1. När du upplever problemet håller du ned Xbox-knappen  på handkontrollen och väljer Rapportera ett problem.
  2. Kontrollera om ditt problem redan finns i listan. Om inte väljer du Lägg till nytt problem.
  3. Under kategorier väljer du Spel och sedan Rush: A Disney•Pixar Adventure.
  4. Skriv en detaljerad beskrivning av problemet du upplever och välj sedan om du vill skicka med en skärmbild eller ett videoklipp som visar när problemet inträffar.
  5. När det är klart väljer du Klar för att skicka din feedback.

Obs! För både Feedback-hubben och Xbox Insider-hubben kanske du inte får feedback direkt från det team som undersöker ditt problem.

Behöver jag ytterligare programvara för att spela Rush: A Disney•Pixar Adventure?

Ja, du måste ha DirectX 11 eller senare installerat för att spela Rush: A Disney•Pixar Adventure.

Om du inte är säker på om du har DirectX 11 installerat kan du kontrollera det så här:

1. Tryck på Windows-tangenten + R för att öppna dialogrutan Kör.
  2. Skriv "dxdiag" och tryck på Retur för att starta diagnostikverktyget för DirectX.
  3. På fliken System i fönstret Systeminformation tittar du efter DirectX-versionen. Versionen måste vara 11 eller senare för att köra Rush: A Disney•Pixar Adventure.

Vilka är maskinvarukraven?

Maskinvarukraven för Rush: A Disney•Pixar Adventure varierar beroende på om du spelar på Xbox eller Windows 10. Gå till produktinformationssidan för respektive plattform om du vill se spelets storlek, systemkraven (särskilt för Windows 10-enheter) samt ytterligare information om spelet.

Obs! Eftersom det här är en Xbox Play Anywhere-titel kan du köpa den digitalt antingen på Xbox eller Windows 10 och äga båda versionerna av spelet. Produktinformationssidorna visas bara som information separat för respektive plattform. Du behöver inte köpa spelet två gånger.

Xbox

Om du vill se installationskraven för Xbox går du till produktinformationssidan för Rush: A Disney•Pixar Adventure.

Så här kontrollerar du om din Xbox har tillräckligt med ledigt diskutrymme för att installera Rush: A Disney•Pixar Adventure:

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden och välj Mina spel och appar.
  2. Kontrollera ledigt diskutrymme, som visas längst ned till vänster på skärmen. Om du inte har tillräckligt med utrymme måste du antingen ta bort några av dina befintliga spel och appar eller lägga till en extern hårddisk till konsolen.

Om du använder en extern lagringsenhet med konsolen och vill ändra standardinstallationsplats:

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden.
  2. Välj System > Inställningar > System > Storage.
  3. Under Hantera lagringsutrymme indikeras din standardlagringsplats med en triangel i övre högra hörnet.

Windows 10

Om du vill se systemkraven för Windows 10 går du till produktinformationssidan för Rush: A Disney•Pixar Adventure. I avsnittet "Ytterligare information" visas ungefärlig nedladdningsstorlek, vilket indikerar hur stort spelet är.

Om du inte vet vad du har för GPU (grafikprocessor) eller VRAM (videominne) kan du kontrollera det så här:

1. Gå till Start > Inställningar > System.
  2. På fliken Bildskärm rullar du till slutet och väljer Avancerade skärminställningar.
  3. Rulla till slutet och välj Egenskaper för bildskärmskort. Vid Korttyp visas GPU-namnet och vid Dedikerat minne visas VRAM.

Se Så här tar du reda på om ett spel fungerar på din Windows 10-enhet för mer information om hur du kontrollerar din enhet.

Så här kan du ta reda på hur mycket diskutrymme din Windows 10-enhet har och ändra den plats spelet sparar till:

1. Gå till Inställningar > System > Lagring.
  2. Använt diskutrymme för varje disk på enheten visas. Kontrollera att det finns tillräckligt med ledigt utrymme på hårddisken.

Se Ta reda på hur mycket lagringsutrymme din dator har för mer information om hur du kontrollerar din Windows 10-enhet.

Vad händer om jag laddar ned Rush: A Disney•Pixar Adventure på en enhet som inte uppfyller maskinvarukraven?

Vi rekommenderar att du kontrollerar enhetsspecifikationerna först för att säkerställa att enheten uppfyller minimikraven.

Om du redan har laddat ned spelet kan du prova att justera grafikalternativen i spelinställningarna.

Hur lång tid tar det att ladda ned Rush: A Disney•Pixar Adventure?

Nedladdningstiden kan variera beroende på hur snabb Internetanslutningen är. I genomsnitt tar det cirka en timme att ladda ned 10 GB med en 20 Mbps-anslutning.

Följ anvisningarna i avsnittet Vilka är maskinvarukraven? ovan för att hitta storleken på spelet på Xbox och Windows 10. De kan variera beroende på vilken enhet du installerar till.

I tabellen nedan anges uppskattade nedladdningstider baserat på den aktuella nedladdningshastigheten.

Obs! De här uppgifterna ska bara betraktas som en fingervisning och inte som någon exakt representation av nedladdningstiden. Bandbredden begränsas och nedladdningstiden ökar om du t.ex. streamar innehåll, spelar spel eller streamar spel från din Xbox One till en Windows 10-dator.

Aktuell nedladdningshastighet

Fil på 30 GB

Fil på 40 GB

Fil på 50 GB

Fil på 60 GB

Fil på 70 GB

2 Mbit/s

33,3 timmar

44,4 timmar

55,6 timmar

66,7 timmar

77,8 timmar

5 Mbit/s

13,3 timmar

17,8 timmar

22,2 timmar

26,7 timmar

31,1 timmar

10 Mbit/s

6,7 timmar

8,9 timmar

11,1 timmar

13,3 timmar

15,6 timmar

20 Mbit/s

3,3 timmar

4,4 timmar

5,6 timmar

6,7 timmar

7,8 timmar

50 Mbit/s

1,3 timmar

1,8 timmar

2,2 timmar

2,7 timmar

3,1 timmar

100 Mbit/s

0,7 timmar

0,9 timmar

1,1 timmar

1,3 timmar

1,6 timmar

200 Mbit/s

0,3 timmar

0,4 timmar

0,6 timmar

0,7 timmar

0,8 timmar

Exempel:

Om du installerar en fil på 20 GB och den har laddats ned till 25 % (15 GB återstår) och anslutningshastigheten är 10 Mbit/s bör det ta omkring 3,4 timmar innan nedladdningen är klar. (Under förutsättning att nedladdningshastigheten förblir densamma.)

Medan spelet laddas ned ska du inte avbryta nedladdningen eller stänga av datorn. Ikonen för Rush: A Disney•Pixar Adventure visas i avsnittet Installerade apparstartmenyn på Xbox och i Mitt bibliotek på din Windows 10-enhet.

Obs! Internet-avgifter kan tillkomma när du laddar ned spelet.

Om du tycker att nedladdningen av spelet går för långsamt går du till Felsöka långsam nedladdning av spel eller appar på Xbox One eller Åtgärda problem med nätverksanslutningen i Windows 10 för ytterligare felsökningsanvisningar.

Hur får jag bästa möjliga spelupplevelse på Windows 10?

Om du spelar på Windows 10 ska du kontrollera om din enhet uppfyller de högsta systemkraven genom att läsa systeminformationen. Se avsnittet Vilka är maskinvarukraven? ovan för information om hur du gör det.

Du kan också aktivera spelläget så att enhetsresurserna prioriterar spelandet – gå till Använd spelläge när du spelar spel på datorn för mer information.

Vilken typ av tillbehörsenhet behöver jag för att styra Rush: A Disney•Pixar Adventure på Windows 10?

Du kan använda mus och tangentbord eller en handkontroll (Xbox One- eller Xbox 360-handkontroll rekommenderas). Om du använder en Xbox One-handkontroll måste du ha antingen en USB-kabel för att ansluta den till din enhet eller en trådlös Xbox-adapter för Windows.

Du kan också ansluta en Xbox One S- eller Xbox Design Lab-handkontroll till din enhet via Bluetooth. För mer information, se Använda Xbox One trådlös handkontroll på en dator.

Andra USB-spelkontroller som stöds av Windows kan också fungera.