Information om förbeställning av och kampanjer för Sea of Thieves

På den här sidan

Förbeställning av Sea of Thieves

Gå till Sea of Thieves-sidan för att läsa mer om spelet.

Förbeställningen av Sea of Thieves startade 7 december 2017 och pågår tills spelet lanseras 20 mars 2018. När spelet har lanserats kan du köpa det i Store, men lanseringspaketen kommer att skilja sig från kampanjpaketen innan lanseringen.

Om du förbeställer Sea of Thieves får du följande exklusiva fördelar:

• Black Dog Pack (tillgängligt i spelet efter 20 mars 2018)
  • Möjligheten att delta i Closed Beta – gå till Sea of Thieves-webbplatsen för mer information

När du förbeställer Sea of Thieves kommer du att se en platshållarpanel i ditt spelbibliotek. Detta är avsiktligt. Den kommer att låsas upp den dag då spelet lanseras. Så här laddar du ned spelet innan spelet låses upp:

• Gå till Inställningar > Energi och uppstart > Energiläge och uppstart och se till att Energiläge är inställt på Standbyläge. Då kommer spelet att laddas ned i bakgrunden när det blir tillgängligt.
  • Gå till Inställningar > System > Uppdateringar och välj ”Håll mina spel och appar uppdaterade”. Då laddas eventuella uppdateringar av spelet ned innan spelet låses upp.

Läs Förbeställ Xbox One-spel i Microsoft Store om du vill ha mer information om hanteringen av din förbeställning.

Annullera en förbeställning

Om du vill annullera en förbeställning av Sea of Thieves innan lanseringsdatumet kan du kontakta Xbox-supporten.

Vanliga frågor

En komplett lista med frågor och svar om Sea of Thieves finns på den officiella Sea of Thieves-webbplatsen.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Information om förbeställning av och kampanjer för Sea of Thieves" som du läste om eller ett annat problem?