Snap Attack läggs ned

Snap Attack lades ned 18 maj 2018. Spelet är inte tillgängligt från Microsoft Store och varken support eller innehåll erbjuds längre.

Vanliga frågor

Kan jag fortfarande spela Snap Attack offline?

Snap Attack kan inte spelas offline. Om du avinstallerar Snap Attack från enheten kommer du inte att kunna ladda ned spelet igen.

Jag startade ett spel online. Kan jag avsluta det?

Nej, att starta eller fortsätta onlinespel går inte längre.

Vad händer med min information nu när spelet har stängts?

Alla information och historik har tagits bort från tjänsten.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Snap Attack läggs ned" som du läste om eller ett annat problem?