STAR WARS Jedi: Fallen Order

Lär dig allt om STAR WARS Jedi: Fallen Order: versioner, funktioner, support med mera. Mer information finns på STAR WARS Jedi: Fallen Orders produktsida.

Support för STAR WARS Jedi: Fallen Order

Om du vill ha tips och andra supportalternativ för STAR WARS Jedi: Fallen Order går du till EA:s hjälpsida.

Se vad du har köpt

Gå till Orderhistorik för att se dina transaktioner.

Ta reda på vad andra säger om STAR WARS Jedi: Fallen Order

Se hur andra kan hjälpa dig i EA Answers HQ forumen.

Håll dig uppdaterad om STAR WARS Jedi: Fallen Order

Hitta den senaste och bästa informationen om STAR WARS Jedi: Fallen Order på Twitter.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "STAR WARS Jedi: Fallen Order" som du läste om eller ett annat problem?