Överföra Minecraft-världar från Wii U till Switch

Om du äger Minecraft på Nintendo Wii och vill överföra det till din Nintendo Switch får du här anvisningar för hur du gör detta.

Obs! Båda konsolerna måste vara på, köra Minecraft och vara anslutna till samma nätverk.

1. På din Wii U ska du medan du spelar Minecraft se till att du har sparat din aktuella värld.
  2. På huvudmenyn väljer du Spela spel. Om du inte redan anslutit till Nintendo Network ombeds du ansluta. Det måste du göra för att överföra det du sparat. Välj Anslut till Nintendo Network.
  1. På fliken Ladda väljer du det sparade som du vill överföra. Sedan väljer du Överför det sparade till Nintendo Switch.
  1. Bekräfta överföringen genom att välja OK. Din Wii U börjar leta efter din Switch för att påbörja överföringen.
  1. På din Nintendo Switch-konsol öppnar du Minecraft och väljer Spela spel på huvudmenyn. Om du inte redan anslutit till Nintendo Network ombeds du ansluta. Det måste du göra för att överföra det du sparat. Välj Anslut till Nintendo Network.
  1. På laddningsfliken trycker du på Y för att överföra det sparade från Wii U. På bekräftelseskärmen för överföringen väljer du OK.
  2. Din sparade värld börjar överföras från din Wii U-konsol.
  1. När överföringen är klar väljer du OK på båda konsolerna.
  2. Din värld blir nu tillgänglig i din lista med sparade spel – lycka till!

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Överföra Minecraft-världar från Wii U till Switch" som du läste om eller ett annat problem?