Felsöka Gears 5 på Windows 10

Här finns lösningar på de mest troliga felen du kan stöta på om du har problem med att spela Gears 5 på Windows 10.

Ditt grafikkort uppfyller inte minimispecifikationerna

Följande felkod visas när du försöker spela Gears 5 på Windows:

GW500

Det innebär att grafikkortet i din Windows-enhet inte uppfyller minimikraven. Ditt grafikkort måste ha stöd för DirectX 12 (Feature Level 11).

Lösning

Uppgradera grafikkortet så att det uppfyller minimikraven för att spela spelet och försök igen.

GW504

Det betyder att grafikkortet identifierades som sämre än minimispecifikationen för Gears 5.

Lösning

Vi rekommenderar följande grafikkort:

• AMD Radeon RX 570 eller AMD Radeon RX 5700
  • NVIDIA GeForce GTX 970 eller NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti

Du kan fortsätta spela spelet, men prestanda kanske inte är optimala.

Grafikkortet är inkompatibelt med spelet

Följande felkod visas när du försöker spela Gears 5 på Windows:

GW501

Det innebär att den grafikkortsdrivrutin som är installerad i din Windows-enhet har kompatibilitetsproblem.

Lösning

Gå till grafikkorttillverkarens webbplats och uppdatera till den senaste drivrutinen.

Ditt grafikkort har slutat svara

En av följande felkoder visas när du spelar Gears 5 på Windows:

GW502

Det betyder att grafikkortet i din Windows-enhet har slutat svara och återställts av operativsystemet.

GW503

Det betyder att det inte gick att hitta något grafikkort.

Lösningar

Grafikkortet kan vara i ett instabilt läge. Prova att starta om Windows-enheten.

Gå till grafikkorttillverkarens webbplats och uppdatera till den senaste drivrutinen. Om du har den senaste drivrutinen kan du prova att minska de visuella inställningarna.

Ditt grafikkort har inte tillräckligt med VRAM

Följande felkod visas när du försöker spela Gears 5 på Windows:

GW510

Det betyder att grafikkortet visat sig ha mindre än 2 GB grafikminne.

Lösning

Vi rekommenderar att grafikkortet har minst 2 GB ledigt grafikminne. Du kan fortsätta att spela spelet med mindre grafikminne, men kvalitet och prestanda kan påverkas.

Ditt system har inte tillräckligt med RAM

Följande felkod visas när du försöker spela Gears 5 på Windows:

GW511

Det betyder att Windows-enheten visat sig ha mindre än 6 GB systemminne.

Lösning

Vi rekommenderar att Windows-enheten har minst 6 GB systemminne installerat.

Ditt system har ont om RAM

En av följande felkoder visas när du försöker spela Gears 5 på Windows:

GW512

Det betyder att Windows-enheten inte har tillräckligt med ledigt minne för att köra spelet.

GW513

Detta innebär att Windows-enheten har slut på minne.

Lösning

Vi rekommenderar att Windows-enheten har minst 6 GB ledigt systemminne. Prova att stänga andra program för att frigöra minne.

Se till att grafikkortet och Windows-enheten uppfyller minimikraven för minne.
Vi rekommenderar att grafikkortet har minst 2 GB ledigt grafikminne.

Du kan frigöra minne genom att minska "Scaled resolution" i spelinställningarna och stänga andra program som körs.

Relaterade problem

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felsöka Gears 5 på Windows 10" som du läste om eller ett annat problem?