Felsökningstips för FIFA 18

Om du har problem med FIFA 18 får du felsökningstips här. Besök EA:s hjälpwebbplats och läs mer om spelet, få hjälp med felsökning eller skapa ett supportärende. Gå till Answers HQ och delta i communityns konversation.

På den här sidan

Laddar ned FIFA 18

Om du köpte FIFA 18 från den digitala butiken kommer spelet att vara tillgängligt i ditt bibliotek. Gå till Mina spel och appar och titta efter FIFA 18 i avsnittet Klar att installeras.

Om du köpte FIFA 18 på skiva sätter du i skivan. Spelinstallationen startar då automatiskt. Du kan också hitta det under Mina spel och appar i Spel.

Om du köpte ett FIFA 18-spelpaket, till exempel The Ronaldo Edition eller ICON Edition, levereras spelet med nedladdningsbart innehåll som du kan ladda ned till konsolen och spela. I Mina spel och appar markerar du FIFA 18-panelen och trycker på menyknappen  på handkontrollen för att komma till Hantera spel. Där hittar du ditt innehåll under Klar att installeras. Se till att göra nedladdningen innan du startar spelet, så att allt visas där du förväntar dig.

Tillgänglighet för versioner och guldpaket

Det finns tre tillgängliga versioner av FIFA 18:

• Standard Edition:
    • FIFA 18-spelet
    • Cristiano Ronaldo-lån
    • 5 Jumbo Premium-guldpaket (ett per vecka, under fem veckor)
    • 8 Special Edition FUT-paket
  • Ronaldo Edition:
    • FIFA 18-spelet
    • Cristiano Ronaldo-lån
    • 20 Jumbo Premium-guldpaket (ett per vecka, under 20 veckor)
    • 8 Special Edition FUT-paket
  • ICON Edition:
    • FIFA 18-spelet
    • Cristiano Ronaldo-lån
    • 40 Jumbo Premium-guldpaket (två per vecka, under 20 veckor)
    • 8 Special Edition FUT-paket
    • Ronaldo Nazario ICON-lån
    • 20 Team of the Week Loan Player-paket (ett per vecka, under 20 veckor)

Om du äger ett Premium Gold Pack-paket får du dessa under en fem- eller 20-veckorsperiod, beroende på vilken version av spelet du köpt. Du kommer inte att få alla på en gång.

FIFA-poäng

Om du spelade FIFA 17 fram till 31 december 2017 kan du överföra dina poäng till FIFA 18. Gå till Överföra dina FIFA-poäng från FIFA 17 till FIFA 18 för mer information.

Om du har köpt FIFA-poäng som inte visas på ditt konto gör du så här:

• Om du har köpt FIFA-poäng av en återförsäljare ska du kontrollera att du löste in FIFA-poängen till samma konto som du spelar med.
    • Om en familjemedlem eller kompis löste in poängen visas de bara på deras konto
  • Om du köpte FIFA-poäng från den digitala butiken ska du kontrollera att transaktionen slutförts ordentligt.
    • Du ska ha fått ett e-postmeddelande till ditt faktureringskonto som säger att du har köpt FIFA-poäng.
    • En lista över nyligen genomförda köp visas också när du loggar in på account.microsoft.com.

Om du inte ser en transaktion på ditt konto och du inte debiterats för poängen måste du köpa dem igen.

Uppdatera FIFA 18

Första gången du spelar FIFA 18 gör spelet en innehållsuppdatering. Detta för att säkerställa att du spelar med de senaste laguppställningarna. När du startar spelet visas ett meddelande som säger att du måste uppdatera innan du kan spela. Du måste vara online när du gör uppdateringen. Om konsolen är inställd på automatisk uppdatering kanske du inte ser någon avisering eftersom den då uppdaterar i bakgrunden.

Om du har problem med spel eller upplevelser online, till exempel FIFA Ultimate Team (FUT), ska du kontrollera att du har de senaste uppdateringarna. Gå till Mina spel och appar, markera FIFA 18 och tryck på menyknappen  på handkontrollen. Välj Hantera spel och välj sedan Uppdateringar.

Om du spelar offline eller inte har anslutit till Xbox Live kanske du inte har den senaste versionen av spelet. Om du har problem ansluter du till Xbox Live för att få de senaste uppdateringarna.

Relaterade problem

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felsökningstips för FIFA 18" som du läste om eller ett annat problem?