Köpa innehållspaket på Windows 10

Förutom enskilda produkter säljs även flera digitala produkter tillsammans som paket i Microsoft Store.

Ett paket skulle t.ex. kunna innehålla ett spel, extra nedladdningsbart innehåll och ett paket med virtuell valuta ett visst pris. I de flesta fall sparar du pengar genom att köpa ett produktpaket, jämfört med om du köper produkterna enskilt.

Installera innehåll från ett paket

När du köper ett paket från Microsoft Store kan du ladda ned hela paketet, eller så kan du välja vilka produkter i paketet som du vill ladda ned.

Välj Hantera på produktsidan när köpet är klart. Därefter kan du välja att ladda ned enskilda produkter, eller så kan du installera samtliga produkter i paketet direkt.