Återbetalningar och krediteringar för Marvel Heroes Omega

Marvel Heroes Omega togs bort från Microsoft Store den 29 november 2017 och det går inte längre att spela spelet. Om du köpt nedladdningsbart innehåll (DLC) för spelet får du en automatisk kreditering eller återbetalning till ditt konto enligt nedan:

• Du får en automatisk kreditering eller återbetalning om du köpt nedladdningsbart innehåll till Marvel Heroes Omega DLC från Microsoft Store mellan 1 september och 29 november 2017.
  • För nedladdningsbart innehåll till Marvel Heroes Omega som köpts mellan 31 oktober och 29 november 2017 kommer återbetalningen att krediteras till det betalningsinstrument du använde.
  • För nedladdningsbart innehåll till Marvel Heroes Omega som köpts mellan 1 september och 30 oktober kommer återbetalningen att ske i form av butikskredit.

Din återbetalning eller kreditering kommer att synas på ditt konto senast den 31 januari 2018. Den kreditering du får kommer att vara i den valuta som gäller för ditt Microsoft-konto.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Återbetalningar och krediteringar för Marvel Heroes Omega" som du läste om eller ett annat problem?