Så här hittar du spel och spelinnehåll när du har löst in en kod online på Xbox One

När du har löst in en kod online installeras spel och nedladdningsbart spelinnehåll automatiskt på hemmakonsolen om du har satt energiläget till Standbyläge och under System > uppdateringar markerat Håll mina spel och appar uppdaterade. Följ anvisningarna på den här sidan om du vill installera dem manuellt senare eller på en konsol som inte är din hemmakonsol.

Spel

1. Tryck på Xbox-knappen  på handkontrollen för att gå till Startsidan.
  2. Använd vänster styrspak för att gå till Mina spel och appar och välj sedan Visa alla. Tryck på A-knappen för att välja det.
  3. Gå till Spel och välj sedan fliken Klar att installeras längst upp på skärmen.
  4. Markera den speltitel du vill installera och tryck sedan på A-knappen på handkontrollen.
  5. Välj Installera alla för att installera spelet och alla tillgängliga tillägg. Du kan också välja Välj vad du vill installera för att installera en viss del av innehållet.

Tillägg och nedladdningsbart spelinnehåll

1. Tryck på Xbox-knappen  på handkontrollen för att gå till Startsidan.
  2. Använd vänster styrspak för att gå till Mina spel och appar och välj sedan Visa alla. Tryck på A-knappen för att välja det.
  3. Välj Spel och markera sedan det spel som du har ett tillägg för.
  4. Tryck på Menyknappen och välj Hantera spel och tillägg.
  5. Välj fliken Klar att installeras.
  6. Markera det tillägg eller spelinnehåll du vill installera och tryck sedan på A-knappen på handkontrollen.

Kan du inte ladda ned ditt innehåll?

Testa följande om du har problem med att ladda ned spel eller spelinnehåll:

• Kontrollera om det finns tjänstfelmeddelanden. Om felmeddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:
Sociala medier och spelande: körs
2018-12-19T15:25:38.6829600+00:00

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Så här hittar du spel och spelinnehåll när du har löst in en kod online på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?