Felmeddelanden om synkning av sparade Xbox One-spel från molnet

Om du sparar i molnet kan du spela på olika konsoler. Om du har mer än en Xbox One-konsol, eller vill spela hemma hos en kompis, kan du lagra dina sparade spel i molnet. På det sättet kan du fortsätta spela ett spel direkt på en annan konsol.

På den här sidan beskriver vi vad du gör om ett felmeddelande visas när du försöker synkronisera spel som är sparade i molnet.

Obs! Läs Vanliga frågor om att spara Xbox One-spel i molnet om du har andra problem när du använder spel sparade i molnet.

På den här sidan

Vi kan inte spara ytterligare information om …

Det här felet inträffar om lagringsutrymmet för sparade spel på konsolen är på väg att ta slut vid synkronisering med molnet. Du kan frigöra utrymme genom att ta bort sparade filer du inte längre behöver. Du kan även bortse från felet och fortsätta spela utan att kunna spara.

Vilken vill du använda?

Du får detta meddelande om det finns nyare eller andra lokalt sparade data jämfört med data sparade i molnet, vanligtvis när du spelat offline. Du får möjlighet att välja vilka sparade data du vill använda, de som sparats lokalt eller i molnet (du meddelas om vilka som är nyast). Välj det ”sparande” du vill använda och fortsätt.

Det tar lång tid för din andra Xbox att synkronisera med molnet

Det här felet inträffar när du spelar på en Xbox One-konsol efter att du spelat på en annan Xbox One-konsol som inte är klar med synkroniseringen av det du har sparat till molnet. Du kan välja mellan två alternativ:

• Välj Synkronisera senast sparade data om du vill stoppa den andra konsolens uppladdning och i stället synkronisera data på den konsol du för närvarande använder. Du kan förlora osynkroniserade data från den andra konsolen.
  • Välj Fortsätt vänta och lös synkroniseringsproblemet med den andra konsolen. Det här innebär vanligtvis att du loggar in på din profil på den konsolen och låter den fortsätta uppladdningen.

Vi kunde inte synka dina uppgifter mot molnet

Det här felet inträffar när Xbox One-konsolen inte kan upprätthålla en bra anslutning till Xbox Live. Om du har möjlighet väljer du alternativet Spela offline för att använda data från konsolens hårddisk i stället.

Så här testar du nätverksanslutningen:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Alla inställningar.
  4. Välj Nätverk.
  5. Välj Nätverksinställningar.
  6. Välj Testa nätverksanslutning till höger på skärmen Nätverksinställningar. Testet körs automatiskt och du får reda på om det är något problem med anslutningen.

Pröva Lösning på Xbox One-nätverksanslutningsfel om du får ett fel under testet.

Vi kunde inte hämta dina senast sparade data

Om det här felet visas kan det innebära att Xbox Live-tjänsten för socialt och spelande kan vara begränsad. Om meddelanden om Xbox Live-tjänstens status visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Sociala medier och spelande: körs
2017-11-18T12:05:19.3128044+00:00