Frigör utrymme på hårddisken genom att avinstallera spel eller appar från Xbox One

När det blir ont om utrymme på din Xbox får du veta det.

Så här ökar du utrymmet:

Lägg till extern lagring (minst USB 3.0 och 256 GB).

Avinstallera något:

1. Startsidan väljer du Mina spel och appar.
  2. Filtrera dina spel eller appar enligt Sortera efter senast använt.
  3. Rulla nedåt för att se spel och appar som du inte har använt på ett tag. Om du vill se dina största spel först väljer du Sortera efter storlek.
  4. När du har markerat något du vill avinstallera trycker du på menyknappen på handkontrollen.
  5. Välj Hantera spel eller Hantera app och sedan Avinstallera alla.