Frigör utrymme på hårddisken genom att avinstallera spel eller appar från Xbox One

När det blir ont om utrymme på din Xbox får du veta det. Om det inte finns tillräckligt med utrymme när du försöker installera ett nytt spel kan vi hjälpa dig att frigöra utrymme så att du kan installera direkt.

Så här kan du få mer lagringsutrymme:

• Lägg till en extern lagringsenhet (minst USB 3.0 och 256 GB).
  • Avinstallera något:
    1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden. Välj därefter Mina spel och appar > Visa alla.
    2. När du har markerat något du vill avinstallera trycker du på Menyknappen .
    3. Välj Hantera spel och tillägg och sedan Avinstallera alla.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Frigör utrymme på hårddisken genom att avinstallera spel eller appar från Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?