Installationsprocessen stannar på eller nära 0 % när du installerar ett Xbox One-spel från en skiva

Om du försöker installera ett Xbox One-spel från en skiva och installationsprocessen avbryts vid eller nära 0 % kan det bero på att konsolen försöker ladda ned en uppdatering för spelet medan spelet installeras. Om du försöker ladda ned och installera ett digitalt spel läser du Problem med nedladdning av ett spel eller en app på Xbox One.

Obs! Detta gäller inte för Xbox One S All-Digital Edition, som saknar optisk skivenhet.

Lösningar

Prova följande lösningar för att åtgärda problemet.

Lösning 1: Rensa bort dina lokalt sparade spel och prova att installera om spelet

1. Ta ut skivan ur konsolen.
  2. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  3. Välj System > Inställningar > System > och sedan Lagring.
  4. Välj Rensa lokalt sparade spel.
    Obs! Om du väljer det här alternativet tas inte spel och framsteg som du sparat i Xbox Live-molnet bort. Bara spel du har sparat lokalt tas bort.
  5. Välj Ja för att bekräfta.
  6. När konsolen startat om provar du att installera spelet igen.

Om den här lösningen inte fungerar försöker du med nästa lösning.

Lösning 2: Ta konsolen offline och installera spelet

Koppla bort konsolen från internet, avbryt nedladdningen och slå sedan av och på konsolen. När du har installerat spelet ansluter du konsolen till internet igen och låter hämta uppdateringen.

Steg 1: Använd konsolen offline

Så här gör du:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj System > Inställningar och välj sedan Nätverk.
  3. Välj Nätverksinställningar och därefter Gå offline.

Steg 2: Avbryt nedladdningen

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden och välj sedan Mina spel och appar.
  2. Välj .
  3. Markera spelet som du vill installera och tryck på menyknappen på handkontrollen.
  4. Välj Avbryt.

Steg 3: Mata ut spelskivan och stäng av och starta om konsolen

1. Mata ut spelskivan.
  2. Tryck på och håll ned Xbox-knappen i mitten på din Xbox One-handkontroll för att öppna energialternativ.
  3. Välj Starta om konsol.
  4. Välj Starta om.

Obs! Om du inte kommer åt guiden eller om konsolen verkar ha låst sig håller du ned Xbox-knappen  på konsolen i cirka 10 sekunder tills konsolen stängs av. När konsolen stängts av trycker du på Xbox-knappen på konsolen igen för att starta om den.

Steg 4: Installera spelet

Sätt i skivan när konsolen har startats om. Följ anvisningarna för att installera spelet.

Obs! Se till att göra detta innan du ansluter till Internet igen.

Steg 5: Gå online och låt speluppdateringen installeras

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden.
  2. Välj System > Inställningar och välj sedan Nätverk.
  3. Välj Nätverksinställningar och därefter Gå online.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Installationsprocessen stannar på eller nära 0 % när du installerar ett Xbox One-spel från en skiva" som du läste om eller ett annat problem?