Spelspecifik hjälp för Windows 10

Om du vill ha spelspecifik hjälp, till exempel instruktioner och självstudier, hur du kommer förbi en svår nivå eller tips och tricks, har vi inte den informationen att ge dig. Det är spelets utvecklare som bäst kan hantera sådana frågor, eftersom de kan allt om alla spel de producerar. De kan ge dig support och vägleda dig mot målet.

Om du vill hitta spelutvecklaren går du till sidan Windows-spel och söker efter titeln. När du har hittat utvecklaren letar du reda på spelets community-sida. Här kan du få den information du söker från spelets utvecklare och andra spelare.

Hjälp med spelköp, tillägg, nedladdningsbart innehåll och virtuell valuta

Om du har problem med att köpa spelinnehåll, t.ex tillägg, nedladdningsbart innehåll eller virtuell valuta, går du till sidan Köpa ett spel.

Hjälp med ett konto i spelet

Om du har problem med att logga in på ett spelspecifikt konto läser du Inloggningsproblem för konton i spel på Windows 10.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Spelspecifik hjälp för Windows 10" som du läste om eller ett annat problem?