Konfigurera och använda Xbox SmartGlass-appen på en Windows-baserad enhet

Översikt

Med Xbox SmartGlass-appen kan du använda din Windows-enhet som en extra fjärrkontroll för din Xbox 360-konsol.

Xbox SmartGlass kan laddas ned gratis från Microsoft Store.

Xbox SmartGlass-kraven för enheter som kör Windows

För att använda Xbox SmartGlass på Windows behöver du:

• En pekplatta eller dator med Windows 8, Windows RT eller senare versioner
  • Ett Microsoft-konto och en associerad Xbox Live-profil
  • En Internetanslutning eller lokal nätverksanslutning som kan anslutas till din Xbox 360-konsol

Obs! Xbox SmartGlass prestanda varierar beroende på nätverksanslutningens hastighet och processorkraften hos din pekplatta eller dator.

Ladda ned och installera Xbox SmartGlass från Microsoft Store

1. Öppna Start-skärmen på din Windows-baserade enhet eller dator.
  2. Välj Microsoft Store.
  3. Klicka eller tyck på Sök längst upp i högra hörnet på skärmen.
  4. Sök efter SmartGlass.
  5. Hitta den version av Xbox SmartGlass som är kompatibel med din Windows-baserade enhet eller PC och klicka sedan på Installera.
  6. När installationen slutförts kommer en Xbox SmartGlass-panel att visas på Startskärmen.