Sända med Mixer på Xbox One

Video: Start broadcasting your game on Mixer with just a few selections in the guide.

Obs! Den här videon finns bara på engelska.

Mixer-sändning gör det enkelt att streama ditt spelande, eller dig själv, och låta tittarna interagera med dig i realtid.

Sända ditt spelande via Mixer

Så här använder du Mixer för att sända ett spel du spelar:

1. Starta ett spel.
  2. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden och gå till fliken Sända och spela in.
  3. Välj Sänd och sedan Starta sändning.

Obs! Du kan bara sända det du ser på skärmen när du befinner dig i ett spel. Om du går till din instrumentpanel eller byter spel pausas Mixer-sändningen. Se nedan för mer information om hur du byter spel utan att avbryta sändningen!

Sända dig själv med Mixer

Om du har en Kinect-sensor eller en webbkamera kan du också använda Mixer för att sända dig själv! Så här sänder du i helskärmsläge med kamera:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden och gå till Fliken Sända och spela in.
  2. Välj Sänd och ändra sedan Helskärmskamera till .
  3. Välj Starta sändning.

Obs! Om du vill växla mellan spel under sändning med Mixer växlar du till helskärmsläge för kameran när du byter spel. Då blir det varken paus eller avbrott i streamingen!

Anpassa din Mixer-sändning

För att konfigurera din sändning precis som du vill ha den kan du justera följande funktioner och inställningar på fliken Sända och spela in.

Under Sänd > Konfigurera din sändning:

• Chatta: Växla till om du vill se och svara på tittarnas direktsända kommentarer på din sändning.
  • Mikrofon: Växla till om du vill lägga in din egen berättarröst i din sändning via Kinect-sensorn eller en headsetmikrofon.
  • Kamera: Med den här funktionen kan du lägga till dig själv i din spelsändning (eller sända dig själv i helskärmskameraläge) med Kinect-sensorn eller en webbkamera som är ansluten till konsolens USB-port.
  • Helskärmskamera: Ändra den här funktionen till om din kamera ska visa helskärm vid sändning. Använd den här funktionen om du vill sända själv eller om du vill växla mellan spel utan att pausa sändningen.
  • Dela din handkontroll: Ändra den här funktionen till om du vill dela din handkontroll med någon som tittar på din sändning. Se Dela din handkontroll nedan för mer information om den här funktionen.
  • Fler alternativ:
    • Ändra streamingtitel: Som standard är namnet på din sändning din gamertag. Du kan ändra det till något mer beskrivande här.
    • Gruppljud: Aktivera detta om du vill att alla i gruppen att höras i streamingen.
    • Ändra kamerainställningar: Om du använder en kamera för sändningen kan du ändra kamerafeedens placering på skärmen.
    • Flytta sändningsöverlägg: Du kan ändra sändningsöverläggets placering (vilket inkluderar sändningsstatistiken och chattfönstret) till där du vill att det ska visas på skärmen.

Dela din handkontroll

När du aktiverar Dela din handkontroll-funktionen (under Sänd på fliken Sända och spela in) kan någon som tittar på din sändning dela kontrollen över ditt spel. Tittare som delar din handkontroll kan samarbeta med dig eller försöka ställa till det genom orsaka kaos i ditt spel!

Om du trycker på Xbox-knappen för att öppna guiden ( Xbox-knappen är den enda kontrollfunktion en tittare inte kan styra) pausas delningen av handkontrollen. Du kan återfå fullständig kontroll över ditt spel genom att avaktivera funktionen Dela din handkontroll på fliken Sända och spela in.

Obs! Funktionen Dela din handkontroll är tillgänglig för tittare enligt principen först till kvarn. Bara en tittare åt gången kan dela din handkontroll.

Samstreama din sändning

Samstreaming är en funktion som låter dig och upp till tre kompisar sända era streamingar samtidigt på en enda skärm. De som tittar på en samstreaming kan se, höra och chatta med alla fyra spelarna samtidigt.

Mer information om hur du kan bjuda in kompisar till samstreaming finns i Samstreama med kompisar på Xbox One.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Sända med Mixer på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?