Sänd ditt spel med Mixer på Xbox One

Video: Start broadcasting your game on Mixer with just a few selections in the guide.

Obs! Den här videon finns bara på engelska.

Mixer-sändning gör det enkelt att strömma ditt spel och låta tittarna interagera med dig i realtid – ta emot objekt i spelet, chatta med mera!

Så här börjar du sända med Mixer:

1. Starta ett spel.
  2. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden och välj fliken Sända och spela in.
  3. Välj Sänd och sedan Starta sändning.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Sänd ditt spel med Mixer på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?