Sänd ditt spel med Mixer på Windows 10

Mixer-sändning gör det enkelt att streama ditt spelande och låta tittarna se och interagera med dig i realtid. Använd Xbox Game Bar för att sända till mixer.com på en dator med Windows 10.

Du kan sända enbart ditt spel eller ditt skrivbord – det är upp till dig. Tänk på att vissa spel måste sändas i skrivbordsläge, så om du har problem med att sända spelet provar du det.

Så här börjar du sända:

1. Starta ett spel.
  2. Tryck på Windows-tangenten + G för att öppna Xbox Game Bar.
  3. Välj Startsidan > Sända och spela in.
  4. Välj Starta sändning för att konfigurera utseendet på din sändning.
  5. När du är klar med konfigureringen väljer du Starta sändning.

Om du märker att spelet har fel namn i sändningen gör du något av följande:

• I Game Bar väljer du Starta sändning. Välj sedan rutan Streamingtitel och gör dina ändringar.
  • Logga in på mixer.com om du vill ändra namnet på din sändningstitel.

Vill du ha snabbare tillgång till sändningsalternativ? Skaffa anpassningstips.

Game Bar visas inte för en del datorspel i helskärmsläge. Om du vill starta och stoppa sändningar utan att använda Game Bar trycker du på Windows-tangenten + Alt + B. Om du vill visa kameran under sändningen trycker du på Windows-tangenten + Alt + W.

Om du behöver mer detaljerade inställningar för framtida sändningar väljer du Start-knappen och sedan Inställningar > Spel > Sändning.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Sänd ditt spel med Mixer på Windows 10" som du läste om eller ett annat problem?