Sända med en webbkamera på Mixer

Sänd dig själv och ditt spelande på Mixer samtidigt med en vanlig USB-webbkamera.

Du behöver en webbkamera som har ett YUY2- eller NV12-format för att kunna sända med den. De flesta Logitech- och Microsoft LifeCam-webbkameror har detta format. Om du är osäker på vilket format din webbkamera har frågar du tillverkaren. Så här sänder du med en webbkamera:

1. Anslut USB-webbkameran till din Xbox.
  2. Kontrollera att du tillåts dela innehåll med Kinect eller annan kamera i Sekretess och säkerhet online > Xbox Live-sekretess > Visa information och anpassa > Spel innehåll.
  3. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden. Gå sedan till Sändning och inspelning > Konfigurera din sändning.
  4. Ändra av/på för kameran till på.
  5. Välj Ändra kamerainställningar för att beskära kamerabilden och välja var du vill att kamerabilden ska visas på skärmen.

Obs! Om du även vill sända mikrofonljud måste du använda ett headset.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Sända med en webbkamera på Mixer" som du läste om eller ett annat problem?