Sända med en webbkamera på Mixer

Sänd dig själv och ditt spelande på Mixer samtidigt med en vanlig USB-webbkamera.

Du behöver en som har ett YUY2- eller NV12-format för att kunna sända med den. De flesta Logitech- och Microsoft LifeCam-webbkameror har detta format. Om du är osäker på vilket format din webbkamera har frågar du tillverkaren.

Med följande webbkameror får du det bästa resultatet:

• Microsoft LifeCam Studio
  • Microsoft LifeCam HD-3000
  • Logitech C922 Pro Stream Webcam
  • Logitech C930e Webcam

Från och med 4 september 2019 måste du slutföra Mixer Streamer Review innan du kan sända:

1. Logga in på Mixer med ditt länkade Microsoft-konto (MSA) i webbläsaren.
  2. Gå till sidan med instrumentpanelen för sändning och välj fliken Sänd.
  3. Välj Kom igång på fliken Sänd.
  4. Titta på den obligatoriska säkerhetsvideon för Mixer.
  5. När du har sett klart på videon kommer ditt konto att gå in i en 24-timmars granskningsperiod.
  6. När de 24 timmarna har gått går du tillbaka till fliken Sänd för att läsa och signera det vi kallar Streamer Pledge (streamarlöfte).
  7. Grattis, du har fått din nya streamingnyckel! Du kan nu använda din streamingnyckel för att fortsätta streama på Mixer.

Mer information om verifieringsprocessen finns i Granskningssystem för streaming.

Så här sänder du med en webbkamera:

1. Anslut USB-webbkameran till din Xbox.
  2. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden och gå sedan till Sända och spela in > Konfigurera din sändning.
  3. Ändra av/på för kameran till på.
  4. Tillåt att kameran används för sändning, om du inte redan har gjort det.
  5. Välj Ändra kamerainställningar för att beskära kamerabilden och välja var du vill att kamerabilden ska visas på skärmen.
  6. Börja din sändning

Obs! Om du även vill sända mikrofonljud måste du använda ett headset.

Du kan också sända med webbkameran i helskärmsläge. I helskärmsläget är ljudet avstängt, så det passar bra om du vill tala med din publik medan du byter spel eller gör inställningar innan du börjar.

Om du vill visa i helskärmsläge öppnar du Xbox-guiden och kontrollerar att Kamera är aktiverad. Aktivera sedan Helskärmskamera.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Sända med en webbkamera på Mixer" som du läste om eller ett annat problem?