Samstreama med kompisar på Xbox One

Video: Co-stream a game broadcast. Bjud in din grupp på upp till fyra personer som kan streama sitt spel tillsammans.

Obs! Den här videon finns bara på engelska.

Med samstreaming kan du och upp till tre kompisar slå samman era skärmar till en enda sändning. Under samstreamingen delar alla som spelar på samma visningsprogram och har en gemensam chattupplevelse.

Det finns flera sätt att bjuda in dina kompisar till samstreaming. Så här gör du:

Bjud in en person från din kompislista

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Välj sedan Personer.
  2. Välj den kompis du vill samstreama med.
  3. På kompisens gamercard väljer du Bjud in > Bjud in till samstreaming.

Bjud in en grupp som du redan är med i

1. När du är i en grupp med andra trycker du på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Under Flera spelare väljer du Visa gruppinformation.
  3. Välj Bjud in grupp till samstreaming.

Obs! Samstreaming startar eller stoppar inte sändning. När du är med i en samstreaming måste du starta och stoppa din sändning själv.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Samstreama med kompisar på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?