Dela din handkontroll på Mixer

Mixer ger streamare möjlighet att dela sin handkontroll (förutom Xbox-knappen) med tittare på Xbox One-konsoler och Mixer.com. Tittarna kan ta kontrollen på flera sätt:

• Använda den egna handkontrollen ansluten till en konsol eller dator.
  • Använda ett tangentbord på en dator.
  • Använda en mus med handkontrollen på skärmen på en dator.

Om du vill dela handkontrollen från ett spel du streamar på konsolen:

1. Öppna guiden och gå till Sända och spela in.
  2. Starta en sändning
  3. Välj Dela handkontrollen för att aktivera delning av handkontrollen.
  4. Välj en av tittarna som du vill dela den med.

Om du vill sluta dela på konsolen går du tillbaka till Sända och spela in och väljer Dela handkontrollen för att stänga av den.

Mappning av knappar för delning av handkontroll-tangentbord

A-knappen/E-tangenten

B-knappen/R-tangenten

X-knappen/ X-tangenten

Y-knappen/C-tangenten

Vänster styrspak/W-tangenten (uppåt), S-tangenten (nedåt) D-tangenten (åt höger), A-tangenten (åt vänster)

Höger styrspak/piltangenterna

Vänster avtryckare / F-tangenten

Höger avtryckare/G-tangenten

Vänster kantknapp/Q-tangenten

Höger kantknapp / Z-tangenten

Styrknappen/1-tangenten (uppåt), 2-tangenten (åt vänster), 3-tangenten (åt höger), 4-tangenten (nedåt)

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Dela din handkontroll på Mixer " som du läste om eller ett annat problem?