Varför kan jag inte sända mitt spel?

Om du har problem med att sända ditt spel med Mixer kontrollerar du att du har uppfyllt följande krav. Något av dem kan hindra dig från att sända.

Sekretess och säkerhet online. Kontrollera att trygghetsinställningarna tillåter att du sänder spel. Om du vill ändra dina sekretessinställningar loggar du in på inställningarna för Sekretess och säkerhet online och väljer Onlinesäkerhet för Xbox One/Windows 10. Rulla ned till Sända spel och kontrollera att det är inställt på Tillåt.

Obs! Mixer-sändning tillåts inte från ett Microsoft-barnkonto.

Nätverksanslutning. Du måste ha en nätverksanslutning med hög hastighet för att kunna sända. Kontrollera din nätverksanslutning och se till att du är ansluten till ett nätverk med hög hastighet. Om du vill testa din nätverkshastighet laddar du ned Test av nätverkshastigheten från Microsoft Store och jämför ditt resultat med följande nätverkshastigheter som vi rekommenderar:

Sända onlinespel med 360p

Sända onlinespel med 480p

Sända onlinespel med 720p

Nedladdningshastighet

3 Mbps

3 Mbps

3 Mbps

Uppladdningshastighet

600 Kbps – 1,3
Mbps

1,3 Mbps – 1,9
Mbps

1,9 Mbps – 2,4
Mbps

Ping

Mindre än
150 millisekunder

Mindre än
150 millisekunder

Mindre än
150 millisekunder

Mer information om nätverksanslutningar finns i Det går sakta när jag spelar Xbox One-spel på Xbox Live.

Avstängningar på Xbox Live eller Mixer För att du ska kunna sända ditt spel måste både ditt Xbox Live-konto och ditt Mixer-konto vara i god ordning. Om du har stängts av från något av dem kan du inte sända. Om du har stängts av från Xbox Live visas ett felmeddelande som berättar det. Om du tror att du har stängts av från Mixer:

• Gå till mixer.com och logga in med ditt Mixer-konto.
  • Välj din profilikon i övre högra hörnet och välj sedan Konto.

Uppdateringar och maskinvarukrav för datorn. Om du nyligen har uppdaterat din Windows 10-dator kan det ta från några minuter till några timmar innan du kan sända med Spelfältet. Om du fortfarande inte kan sända efter några timmar kanske datorn inte uppfyller maskinvarukraven för sändning. Mer information om maskinvarukraven för datorn finns i Maskinvarukrav för Spel-DVR på Windows 10.

Din region måste tillåta sändning. Om du befinner dig i en region som inte tillåter sändning är knappen för sändning nedtonad eller så visas ett felmeddelande när du försöker sända.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Varför kan jag inte sända mitt spel?" som du läste om eller ett annat problem?