Felet 0x8015DC0C inträffar när du loggar in på Xbox-appen på Windows 10

Följande felkod visas när du försöker logga in på din profil i Xbox-appen på Windows 10:

0x8015DC0C

Det kan innebära att ditt Xbox-konto visar dig som ett barn i din Xbox-familj medan ditt Microsoft-konto visar dig som en vuxen.

Lösning

Lös problemet genom att kontrollera och ändra dina trygghetsinställningar på account.microsoft.com/family.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 0x8015DC0C inträffar när du loggar in på Xbox-appen på Windows 10" som du läste om eller ett annat problem?