Felet 0x80a4001a uppstår när du uppmanas att ange ditt lösenord

Följande felkod visas när du uppmanas att ange lösenordet för ditt Microsoft-konto:

0x80a4001a

Lösning

Gör följande för att komma runt problemet:

1. Ta bort ditt konto från konsolen. Gör det genom att gå till System > Inställningar > Konto > Ta bort konton.
  2. Välj det konto du vill ta bort och välj Ta bort.
  3. När kontot har tagits bort går du tillbaka och väljer Logga in. Lägg sedan till ditt konto igen och ange ditt lösenord.
  4. Välj antingen Inga hinder eller Be om min nyckel.

Obs! Om du väljer Lås det kommer du förmodligen att stöta på problemet igen.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 0x80a4001a uppstår när du uppmanas att ange ditt lösenord" som du läste om eller ett annat problem?