Ändra dina inloggningsinställningar på Xbox One-konsolen

Följ de här stegen om du vill ändra dina inloggningsinställningar, t.ex. begära lösenord när du loggar in.

Om du har barnkonton i din familj kan dina inloggningsinställningar ge dig kontroll över dina barns åtkomst till innehåll och möjlighet att köpa från Microsoft Store.

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj System > Inställningar.
  3. Under Konto väljer du Inloggning, säkerhet och nyckel.
  4. Välj Ändra mina inloggnings- och säkerhetsinställningar.
  5. Välj ett av följande alternativ:
    • Gör det fort, som trolleri: automatisk inloggning utan lösenord eller nyckel.
    • Inga hinder: varken lösenord eller nyckel krävs för att logga in, ändra inställningar eller göra köp.
    • Kontrollera att det är jag: en nyckel krävs för att logga in.
    • Be om min nyckel: en nyckel krävs för att logga in, ändra inställningar eller göra köp.
    • Lås det: lösenordet för ditt Microsoft-konto krävs för nästan allting.
    • Anpassa: Välj det här alternativet om du själv vill välja vilka åtgärder som kräver ett lösenord eller en nyckel.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Ändra dina inloggningsinställningar på Xbox One-konsolen" som du läste om eller ett annat problem?