Öppna ditt Microsoft-konto igen

Öppna ditt Microsoft-konto igen Logga in med Microsoft-kontots e-postadress och lösenord om du vill öppna Microsoft-kontot igen.

Om du stänger ditt Microsoft-konto har du möjlighet att ångra dig i 30 dagar. Under den perioden kan du öppna kontot igen. Efter 30 dagar tas ditt Microsoft-konto bort permanent. Se Så här avslutar du ditt Microsoft-konto för mer information.

Öppna ditt Microsoft-konto igen

1. Gå till account.microsoft.com och logga in.
  2. Du blir ombedd att ta emot och ange en säkerhetskod. När du har angett koden öppnas ditt konto igen och din Xbox-profil samt alla spel, all musik och alla videofilmer som hör till profilen är tillgängliga nästa gång du loggar in på konsolen.

Anmärkningar

• All återstående prenumerationstid är tillgänglig för dig, men du kan inte få tillbaka den tid som gått sedan ditt konto stängdes.
  • Om du har avbrutit några prenumerationer helt och hållet, eller om din prenumerationsperiod har löpt ut, måste du köpa prenumerationen igen.
  • Om du avbrutit några andra prenumerationer eller tjänster som hör till ditt Microsoft-konto innan du stängde det kan du behöva återställa dess prenumerationer. Mer information hittar du på supportwebbplatserna för de andra tjänsterna du använder.