Ändra din Xbox One-spelarbild

Alla profiler blir tilldelade en spelarbild – bilden som visas bredvid din gamertag. Du kan ändra den när du känner för det. Eller ladda upp en egen bild som du vill använda.

Så här ändrar du din spelarbild:

1. Tryck på Xbox-knappen  på handkontrollen så att guiden öppnas.
  2. Välj Logga in, välj din profil och välj sedan Min profil.
  3. Välj Anpassa profil > Ändra spelarbild.
  4. Välj en spelarbild.

Gör din avatar till din spelarbild

Så här tar du en bild med din avatar:

1. Tryck på Xbox-knappen  på handkontrollen så att guiden öppnas.
  2. Välj Logga in, välj din profil och välj sedan Min profil.
  3. Välj Anpassa profil > Redigera avatar.
  4. Tryck på menyknappen  på handkontrollen och välj Ta ett foto.
  5. Växla mellan flikarna Animeringar och Bakgrund för att välja den pose du vill ha.
  6. Placera din avatar på din valda bakgrund.
  7. Välj knappen Visa  på handkontrollen för att ta en bild av din avatar.
  8. Välj Spara som spelarbild.

Obs!
Du kan även välja Skicka bild med e-post om du vill skicka spelarbilden till ditt Microsoft-konto via e-post.

Ladda upp en egen bild

Video: Upload your own gamerpic.

Obs! Den här videon finns bara på engelska.

Om du vill ladda upp en egen bild ansluter du en USB-enhet med en JPG- eller PNG-bild på. Du kan också ta en bild från OneDrive (finns i Microsoft Store under Appar) om du har det installerat på din konsol.

Obs!
Användningen av egna bilder är endast tillgängligt för Microsoft-konton som tillhör vuxna.

1. Tryck på Xbox-knappen  på handkontrollen så att guiden öppnas.
  2. Välj Logga in, välj din profil och välj sedan Min profil.
  3. Välj Anpassa profil > Ändra spelarbild. (Du måste välja Byt till spelarbild först om du byter ut din avatar med en egen bild.)
  4. Välj Ladda upp en egen bild och välj den du vill använda från enheten du anslutit eller från OneDrive.
  5. Välj Ladda upp.

Det kan ta en stund innan din bild visas medan vi bekräftar att den är OK att använda. (Om den inte är det återställs bilden till den spelarbild eller avatar du använde tidigare.)