Ändra din Xbox One-spelarbild

Alla profiler får en spelarbild, och den bilden visas bredvid din gamertag. Du kan ändra den när du känner för det. Du kan också ladda upp en egen anpassad bild.

Så här ändrar du din spelarbild

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Gå till Logga in > Min profil.
  3. Välj Anpassa profil > Ändra spelarbild.
  4. Välj en spelarbild.

Så här laddar du upp en anpassad bild:

Om du vill ladda upp en anpassad bild måste du ansluta en USB-enhet som innehåller bilden. Du kan också ta en bild från OneDrive (finns i Microsoft Store under Appar) om du har det installerat på din konsol.

Obs! Det är bara vuxenversionen av Microsoft-konton som kan använda anpassade bilder.

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Gå till Logga in > Min profil.
  3. Välj Anpassa profil > Ändra spelarbild. (Du måste välja Byt till spelarbild först om du byter ut din avatar med en egen bild.)
  4. Välj Ladda upp en egen bild och välj den du vill använda från enheten du anslutit eller från OneDrive.
  5. Välj Ladda upp.

Det kan ta en stund innan din bild visas medan vi bekräftar att den är OK att använda. (Om den inte är det återställs bilden till den spelarbild eller avatar du använde tidigare.)