Så här omvandlar du en Xbox 360-offlineprofil till en gamertag

Omvandla din offlineprofil till en gamertag genom att se till att du har ett Microsoft-konto som inte är kopplat till en annan gamertag. Om du inte har ett Microsoft-konto kan du besöka sidan Vanliga frågor och svar om Microsoft-konto på Xbox-konsolen och ta reda på hur du skapar ett.

Obs! Microsoft kan när som helst anse en gamertag skadlig eller olämplig (även om verktyget Ändra gamertag tillåter att den skapas) och vi kan ändra en sådan gamertag utan förvarning. Mer information om varför vi tar bort gamertaggar finns i Gamertag och riktigt namn på webbplatsen Xbox Safety.

Omvandla din offlineprofil till en gamertag

1. Logga in på den profil som du vill omvandla från en offlineprofil till en gamertag.
  2. Tryck på Guide-knappen  så att miniguiden öppnas
  3. Gå till Inställningar och välj Profil.
  4. Välj Gå med i Xbox Live.
  5. Ange ditt förnamn.
  6. Ange e-postadressen till ditt Microsoft-konto.
  7. Ange lösenordet för ditt Microsoft-konto.
  8. Kontrollera informationen på skärmen.
  9. Kontrollera de aktuella sekretessinställningarna.
  10. Läs igenom Villkor för Microsoft-tjänster och välj sedan Jag accepterar.

Obs! När du följer de här stegen överförs din gamerscore från din offlineprofil till din Xbox Live-profil.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Så här omvandlar du en Xbox 360-offlineprofil till en gamertag" som du läste om eller ett annat problem?