Visa och hantera dina prenumerationer på Xbox One

Så här kan du se dina prenumerationer och hitta de senaste erbjudandena:

1. Tryck på Xbox-knappen på handkontrollen för att öppna guiden. Välj sedan System > Inställningar > Konto > Prenumerationer.
  2. Välj en prenumeration som du vill hantera och välj sedan Hantera.

Härifrån kan du kan visa ditt betalningsschema, ändra ditt betalningsalternativ och se funktioner och fördelar, till exempel gratisspel och veckoerbjudanden.

Du kan också hantera alla dina prenumerationer online genom att logga in på sidan Tjänster och prenumerationer med ditt Microsoft-konto.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Visa och hantera dina prenumerationer på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?