Gå till huvudinnehåll
Dela den här sidan

Så här avslutar du ditt Microsoft-konto

Avsluta ditt Microsoft-konto Logga in på ditt Microsoft-konto för att påbörja kontoavslutningsprocessen.

Viktiga överväganden och anvisningar för hur du avslutar ditt Microsoft-konto finns i Så här avslutar du ditt Microsoft-konto.

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Så här avslutar du ditt Microsoft-konto" som du läste om eller ett annat problem?

Dela den här sidan