Vanliga frågor och svar om Microsoft-konto på Xbox-konsolen

Administrera ditt Microsoft-konto Logga in på ditt Microsoft-konto för att se och uppdatera kontoinformationen.

Översikt

Ditt Microsoft-konto är det konto du använder för att administrera vad du gör med Xbox Live och andra Microsoft-tjänster som Outlook.com, OneDrive, Skype, Windows 10, Windows Phone med flera. Med det här centrala kontot kan du:

• Hantera alla Microsoft-tjänster från ett enda konto
  • Logga in på din Xbox-konsol eller Xbox-appen för Windows 10
  • Hantera dina köp och prenumerationer
  • Skapa och hantera trygghetsinställningar för att hålla dina barn trygga

Den här sidan ger svar på vanliga frågor och tillhandahåller resurser för mer information om hanteringen av ditt Microsoft-konto från din Xbox-konsol eller Xbox-appen. För mer allmänna frågor om Microsoft-kontot, t.ex. hur du registrerar dig, loggar in eller avslutar ditt konto, kan du gå till Vanliga frågor och svar om Microsoft-konton.

Ämnen

Hur loggar jag in på en ny Xbox-konsol eller Xbox-appen?

Vad ska jag göra om ett felmeddelande visas när jag försöker logga in?

Hur kan jag ändra, återställa eller ta bort lösenordet jag använder för att logga in?

Ändra lösenordet

Du kan vilja ändra lösenordet regelbundet för att skydda ditt konto. Se Ändra lösenordet för ditt Microsoft-konto om du behöver hjälp.

Återställa lösenordet om du har glömt det

Om du inte känner till ditt Microsoft-kontos e-postadress eller lösenord använder du lösningen för förlorat konto eller lösningen för förlorat lösenord.

Ta bort ditt lösenord från konsoler där det har sparats

Lär dig använda lösenordet för att hantera inloggningsinställningarna på konsolen

Jag har olika Microsoft-konton för olika tjänster. Hur kan jag kombinera dem?

För närvarande kan du inte flytta dina tjänster från ett Microsoft-konto till ett annat. Detta kan dock bli möjligt i framtiden.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Vanliga frågor och svar om Microsoft-konto på Xbox-konsolen" som du läste om eller ett annat problem?