Fördelar med att skapa en familj på Xbox One

Översikt

Genom att skapa ett Microsoft-konto för varje person i din familj kan du anpassa varje familjemedlems onlineupplevelse enligt de åldersbaserade begränsningar du anger. De inställningarna gäller för alla Xbox One- eller Windows 10-enheter de loggar in på.

Familjevänlig Microsoft Store

• Du kan enkelt sätta in pengar på ditt barns Microsoft-konto och ange gränser för hur mycket dina barn får spendera i Microsoft Store på account.microsoft.com/family.
  • Gå igenom ditt barns inköpshistorik och kontokort på ditt barns konto.
  • Ange gränser så att dina barn bara ser innehåll som är lämpligt för deras ålder när de bläddrar bland innehållet i Microsoft Store.

Trygghetsinställningar för alla Xbox One- och Windows 10-enheter

• Bestäm hur respektive barn interagerar med andra, delar sin profilinformation, går med i spel för flera spelare eller lägger till kompisar i sin kompislista genom att anpassa säkerhetsinställningarna för Xbox.
  • Hantera allt innehåll och alla webbrestriktioner online på account.microsoft.com/family eller på Xbox One-konsolen.

Anpassat spelande

• Det visuella gränssnittet på dashboard kan återspegla varje familjemedlems personlighet. De kan välja sina egna färger, sin egen gamertag och spelarbild och välja vilka appar de vill fästa på kontots startsida.
  • Alla har sina egna achievements, gamerscores och kompislistor som de kan ta med sig när de använder sin profil hemma hos kompisar eller någon annanstans.

Mer information om hur du hanterar familjemedlemskap och trygghetsinställningar finns på sidan Familj.