"Något är fel med ditt Microsoft-konto" visas när du loggar in på Xbox Live

Om du ser felmeddelandet "Något är fel med ditt Microsoft-konto. Gå till https://account.live.com för hjälp" när du försöker logga in på Xbox Live innebär det att det har uppstått ett problem med ditt Microsoft-konto.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar.

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om felmeddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2019-10-21T16:20:36.0788648+00:00

Lösning 2: Bekräfta säkerhetsuppgifterna för ditt Microsoft-konto

När du lägger till säkerhetsinformation måste du verifiera att du kan ta emot en säkerhetskod på den e-postadressen eller det telefonnumret. Om du hoppade över det här steget när du skapade kontot måste du göra det när du uppmanas att göra det.

Om det har gått ett tag sedan du uppdaterade säkerhetsinformationen kan du bli ombedd att logga in med ditt Microsoft-konto, lägga till säkerhetsinformation i kontot eller verifiera informationen i Microsoft-kontot.

Så här verifierar du säkerhetsinformationen för ditt Microsoft-konto.

Obs! Om du har ändrat säkerhetsinformationen för mindre än 30 dagar sedan måste du vänta tills 30-dagarsperioden är över innan du kan ändra den igen. Den här vänteperioden bidrar till att skydda ditt konto om någon obehörig får tag på ditt lösenord.

1. Logga in på sidan Säkerhet med e-postadressen och lösenordet för ditt Microsoft-konto.
  2. Kontrollera noga alla telefonnummer, alternativa e-postadresser och säkerhetsfrågor och svar som är kopplade till ditt Microsoft-konto.
    • Om något av ovanstående är för gammalt eller felaktigt uppdaterar du det.

Viktigt Du ska bara uppdatera felaktig säkerhetsinformation, inte ta bort den. Om du tar bort felaktig information kommer du att låsas ute från kontot.

• Se till att du har minst två säkerhetsuppgifter för ditt konto. Minst en av dem måste vara ett telefonnummer eller en e-postadress.

Läs mer om säkerhetsinformationen på sidan Lägg till säkerhetsinformation i ditt Microsoft-konto.

Obs! Om du har uppdaterat all säkerhetsinformation kommer den uppdateringen att ta 30 dagar. Under den tiden kan du logga in på dina konsoler, men vissa saker kan du inte göra med ditt konto. Detta kan du vänta dig efter att ha uppdaterat säkerhetsinformationen:

• Säkerhetsinformationen som du valde att ta bort raderas efter 30 dagar. Under den perioden skickar vi aviseringar till telefonnumret eller e-postadressen som tas bort, ifall en angripare försöker ta bort dina uppgifter.
  • Vi skickar en avisering med meddelande om att de 30 dagarna har gått så att du kan lägga till ditt nya telefonnummer eller din nya e-postadress.
  • Vi kan inte skynda på den här processen.
  • Du kan fortsätta använda konsolen under den 30 dagar långa vänteperioden, men du kan inte ändra lösenordet eller använda kontot för att köpa något online.
  • Du kan inte göra några säkerhetsändringar av kontot eller hantera föräldrakontroller online.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet ""Något är fel med ditt Microsoft-konto" visas när du loggar in på Xbox Live" som du läste om eller ett annat problem?