Hur tar jag bort e-postadressen för mitt Microsoft-konto från Startsidan för Xbox One?

Om du streamar din Xbox One-feed och vill sluta visa din e-postadress på Startsidan för din Xbox One gör du så här:

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden.
  2. Välj System.
  3. Välj Inställningar.
  4. Under Konto väljer du Inloggning, säkerhet och nyckel.
  5. Avmarkera rutan bredvid Visa på Startsidan.

Om du vill lägga till e-postadressen igen på Startsidan följer du samma steg och markerar rutan.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Hur tar jag bort e-postadressen för mitt Microsoft-konto från Startsidan för Xbox One?" som du läste om eller ett annat problem?