Kräv en nyckel för inköp på din Xbox One-konsol

Om du vill styra de inköp som görs på ditt konto kan du kräva en nyckel innan ett köp kan slutföras. Detta är särskilt användbart för föräldrar som vill godkänna de köp barnen vill göra.

Lär dig mer om fördelarna med att skapa en nyckel.

Hur du begär en nyckel för inköp

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Gå till System > Inställningar > Konto.
  3. Välj Välj Inloggning, säkerhet och nyckel.
  4. Välj Ändra mina inloggnings- och säkerhetsinställningar.
  5. Rulla åt höger och välj Anpassa.
  6. Bläddra åt höger och välj Be om nyckeln för att göra ett köp.

En nyckel krävs nu för inköp på ditt konto. Om du vill stänga av den här funktionen upprepar du de här stegen och väljer Nyckel krävs inte.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Kräv en nyckel för inköp på din Xbox One-konsol" som du läste om eller ett annat problem?