Logga in
Dela den här sidan

Felet ”Sorry, there was a problem requiring your password for sign-in” på Xbox 360

Du kan få se ett av de följande felmeddelandena när du försöker kräva att ett lösenord ska anges vid inloggning på din Xbox 360-konsol:

Sorry, there was a problem requiring your password for sign-in on other consoles. Your password is still remembered for other consoles. Try again later, or try requiring password on sign-in from www.xbox.com. Visit xbox.com/security if you think someone else is accessing your account.

Sorry, there was a problem requiring your password for sign-in on this console. Your password is still remembered on this console. Försök igen senare eller försök begära lösenord för inloggning från www.xbox.com. Visit xbox.com/security if you think someone else is accessing your account.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Begär lösenord vid inloggning

Du måste inaktivera automatisk inloggning på konsolen med Microsoft-kontots lösenord. Ändringen går bara att göra online, på sidan Mitt konto. Gör som följer för att ta bort Microsoft-kontots lösenord så att det inte går att få åtkomst till din Xbox Live-profil utan ditt lösenord för Microsoft-kontot. Gör så här:

1. Gå till Mitt konto.
  2. Logga in med det Microsoft-konto (e-postadress och lösenord) som är kopplat till ditt Xbox Live-konto. Om du glömt Microsoft-kontots lösenordet går du till Hitta ditt Microsoft-kontos e-postadress.
  3. Klicka på Säkerhet, familjen och forum under Mitt konto.
picture
  1. Klicka på Skydd av Xbox 360-profil till vänster på sidan Säkerhet, familjen och forum.
picture

Antalet konsoler där inget lösenord krävs visas.

picture
  1. Välj Profilnedladdning krävs om du vill att din profil ska laddas ned igen från Xbox Live, med ditt Microsoft-kontos lösenord, innan den kan användas på en konsol. Alla befintliga kopior av din profil slutar fungera och eventuella profiländringar och achievements som inte sparats på Xbox Live går förlorade.

Viktigt! Om du tror att någon har mixtrat med ditt lösenord bör du även ändra Microsoft-kontots lösenord. Gör så här:

1. Gå till Microsoft-kontot och logga in med ditt Microsoft-konto.
  2. Klicka på Säkerhet och lösenord.
  3. Klicka på Ändra lösenord under Lösenord.

Pröva lösning 2 och 3 nedan om du inte kan begära ett lösenord genom att använda Xbox.com.

Lösning 2: Kontrollera statusen på Xbox Live-tjänsten

Kontrollera statusen på Xbox Live-tjänsten. Pröva nästa lösning om Xbox Live-tjänsten fungerar.

Lösning 3: Logga in på din profil senare.

Vänta och försök begära ett lösenord senare.

Om problemet kvarstår kontaktar du Xbox-supporten.

Mer information

Du kan begränsa åtkomsten till din Xbox Live-profil på vilken konsol som helst genom att kräva att Microsoft-kontots lösenord anges innan det går att logga in på din profil. Mer information finns i Lösenordsskydda din Xbox Live-profil.