Du ombeds upprepade gånger att ange ditt lösenord när du loggar in på Xbox One

När du försöker logga in på Xbox One-konsolen ombeds du upprepade gånger att ange ditt lösenord, och du kan inte logga in.

Lösningar

Lösning 1: Starta om Xbox One-konsolen

1. Tryck på och håll ned Xbox-knappen i mitten på din Xbox One-handkontroll för att öppna energialternativ.
  2. Välj Starta om konsolen.
  3. Välj Starta om.
  4. Försök logga in igen.

Försök med nästa lösning om den här inte löste problemet.

Lösning 2: Ta bort och lägg sedan till kontot igen på konsolen

Steg 1: Ta bort ditt konto från konsolen

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj System > Inställningar > Konto.
  3. Välj Ta bort konton.
  4. Markera ditt konto och bekräfta sedan borttagningen.

Steg 2: Starta om Xbox One-konsolen

1. Tryck på och håll ned Xbox-knappen i mitten på din Xbox One-handkontroll för att öppna energialternativ.
  2. Välj Starta om konsolen.
  3. Välj Starta om.

Steg 3: Lägg tillbaka ditt konto på konsolen

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj Logga in > Lägg till ny.
  3. Ange ditt Microsoft-kontos e-postadress och lösenord.
  4. Ange dina personliga inställningar på de följande skärmsidorna.

Lösning 3: Återställ fabriksinställningarna

Om du ändå inte kan logga in måste du återställa konsolens fabriksinställningar. Det finns mer information om det i Så här återställer du Xbox One-konsolen till fabriksinställningarna.

Varning! När du återställer konsolen till fabriksinställningarna raderas alla konton, appar, spel, sparade spel och inställningar. Allt som inte har synkroniserats med Xbox Live förloras. (Konsolen synkroniseras automatiskt med Xbox Live när den är ansluten till tjänsten.)

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Du ombeds upprepade gånger att ange ditt lösenord när du loggar in på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?