Orsaker till att föräldramedgivande efterfrågas

Om födelsedatumet på ditt Microsoft-konto visar att du är under en viss ålder måste Xbox be om föräldramedgivande för att du ska kunna använda Xbox Live.

Om du är vuxen, men föräldramedgivande ändå efterfrågas, beror det på att du är ett barn i din Microsoft-kontofamilj.

Lösning

Om din ålder kräver föräldramedgivande följer du stegen på din Xbox för att låta din förälder logga in och lägga till dig i er Microsoft-kontofamilj.

Om du är över den ålder som kräver föräldramedgivande kan du be din förälder ta bort dig från familjen. Föräldern måste logga in på account.microsoft.com/family, markera din profil och välja Ta bort.

Om du inte lyckas få bort meddelandet kontaktar du Xbox Support.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Orsaker till att föräldramedgivande efterfrågas" som du läste om eller ett annat problem?