Hitta Xbox One-konsolens id, enhets-id, serienummer för Xbox One och serienummer för Kinect

Du behöver Xbox One-konsolens eller Kinect-sensorns serienummer för att kunna registrera den eller få den reparerad. Du kan också behöva veta konsolens eller enhetens id-nummer.

Hitta Xbox One-konsolens ID eller enhetens ID

Obs! Konsolens ID kan du bara hitta i Inställningar. Konsolens ID är inte detsamma som dess serienummer.

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj System > Inställningar > System > Konsolinformation.
  3. Ditt konsol-ID är det andra i listan.

Obs! Om du letar efter ett enhets-ID för att försöka återställa ett glömt lösenord använder du enhets-ID för Xbox Live, som är det fjärde i listan.

Hitta serienumret för Xbox One

Du hittar Xbox One-konsolens serienummer på två ställen:

• På klistermärket på konsolens undersida eller
  • På skärmen Konsolinformation i Inställningar. Se anvisningarna ovan. Serienumret är först i listan som visas.

Hitta Kinect-sensorns serienummer

Kinect-sensorns serienummer finns på sensorns undersida. Serienumret är det tolvsiffriga numret under streckkoden.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Hitta Xbox One-konsolens id, enhets-id, serienummer för Xbox One och serienummer för Kinect" som du läste om eller ett annat problem?